Docki95 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Ja bede ogarniał 3M pasty, mogę Ci załatwić jakieś mniejsze buteleczki w dobrej cenie
jacca90 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Ja bede ogarniał 3M pasty, mogę Ci załatwić jakieś mniejsze buteleczki w dobrej cenie pady tez?
hunter91 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Ja bede ogarniał 3M pasty, mogę Ci załatwić jakieś mniejsze buteleczki w dobrej cenie najlepiej komplet z padami ;p http://www.detailer.pl/blog/2011/01/polerowanie-maszynowe-lakieru-z-uzyciem-polerki-obrotowej-autor-davekg-poradnik-detailing-world/ jak zawsze pomocny Edytowane 5 Marca 2016 przez hunter91
Docki95 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Pady tez, zielony i czarna gabka do finisha
Docki95 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Wycenie jak bede miał to w ręku, odezwę się na PW. Potrzebujesz tego na już, czy mozesz poczekac? :>
hunter91 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 spoko moge poczekać. Okej,przesadziłem z tymi 2 cm ale jest sporo za nisko.dodam foty z zamkniętymi drzwiami i nie domknietymi,ale po stronie kierowcy znacznie więcej odstaje i strasznie szumi mi podczas jazdy.Tu nie domknietymiTu pasażerWysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
hunter91 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) ale kozica Edytowane 4 Maja 2016 przez hunter91
krzysiekml Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 jak by zawór klepał u mnie ciśnie praktycznie takie same więc nie sądzę aby to był w tym problem,stawiam na któryś popychacz
hunter91 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 film nakrecalem w maju,teraz tez klepie ale wolniej. Popychacze mam nowe założone.Najlepsze jest teraz,zmienie olej i cisza. Leje motula,zauwazylem ze motul 5 tys robie i to samo sie dzieje,potem zmieniam po 5 tys i cisza.KTos mi wytlumaczy ?
krzysiekml Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 hee,praktycznie jak w moim aucie z tym,że ja zmieniam oliwę co 8-10 tyś,u mnie po średnio 8tyś od wymiany zaczyna trykotać nastawnik a po wymianie oleju cisza
wampir Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Widać cisnienie jest na styk po wymianie. Z biegiem kilometrów filtr oleju się zapycha i ciśnienie spada ze zaczyna halasowac. Innej teorii nie ma.
hunter91 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Brzmi sensownie Łukasz. ściągnę miskę i zobaczę. Kontrolki nigdy mi nic wyświetliło. Widać cisnienie jest na styk po wymianie. Z biegiem kilometrów filtr oleju się zapycha i ciśnienie spada ze zaczyna halasowac. Innej teorii nie ma.A dlaczego by ten filtr się zapychal? A co mam rozumieć pod twoimi słowami na styk ciśnienie po wymianie. Pozdrawiam Ok ,naprawione. Problem był z zabetonowanym smokiem,dziwne bo ciśnienie było ok. Lecz musiało się gubić jakoś, problem znikł. W sumie moim skromnym zdaniem każdy kto robił płukanie powinien ściągać miskę po krótkim czasie bo cały nagar spływa i zatyka smok. Co do filtra oleju,miałeś po części racje ale nie zapycha tylko zawór się w środku zawiesza, psuje nie wiem jak to nazwać. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez hunter91
wampir Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Grunt, ze zrobione. To ile masz teraz tych g/s ?
wampir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie musisz robic logow, napisz jakie doladowanie i przeplyw
hunter91 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Loga dam za tydzień w niedziele wieczorem bo wracam do chaty wtedy na 100% wysleJest latoKit h&r dobrze usiadł z 18 kołami ☺Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Jadę na wymianę zaraz odpowiedniego oleju Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Maja 2016 przez hunter91
Rekomendowane odpowiedzi