hunter91 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2017 Tragedia. Samo Turbo słychać . Chodzi jak seria . Sam gwizd gdyby nie hybryda to pewnie ciszej jak seria hehe. Mnie odpowiada aczkolwiek brakuje tego dźwięku już. Zero rezonansu i telefonów od znajomych gdzie jadę z innej wioski ...
hunter91 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Listopada 2017 przez hunter91 nie potrzebnie dodane
hunter91 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Auto jeździ i nie ma zamiaru się poddać. Grube mody w planie . Pomalowane klamki Między czasie sprzęgło się poddało . Ściema szyb Nowe opony zimowe 18 matador. Naprawa samopoziomu przód i tył Czyszczenie silnika Pasowanie zderzaka po urwałem . Wymiana zaworu odpowietrzenia skrzyni korbowej . Więcej zdjęć niebawem . Trochę się nazbierało Dzienne światełka Żółte a potem zmieniłem na inne żarówki diamond vison Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Listopada 2017 przez hunter91
Łuki28.08 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 kolego ja mam pytanie do Ciebie na temat tłumików Turbo Works..jesteś z nich zadowolony ??
hunter91 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 Bardzo ciche są . O jakości powiem za jakiś czas
hunter91 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2018 Auto sprawuje się bardzo dobrze . W samochodzie przerobiona została elektryka a dokładnie dorzucona sonda szerokopasmowa i madrzejszy komputer sterujący AWT. Auto legitymuje się mocą 250 km i 370 nm i tak pozostanie już do sprzedaży. Tymczasem na moim podwórku zawitalo kolejne B5 pod znaku S ?
hunter91 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2018 Auto jest praktycznie bardzo zaniedbane,serduszko zdrowe . Zdecydowałem się kupić i odchwascic,miało być parę elementów do malowania ale maluje całe ?
hunter91 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie wiem.czy tutaj wrzucać foto story czy zakładać nowy temat .
wampir Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 41 minut temu, hunter91 napisał: Nie wiem.czy tutaj wrzucać foto story czy zakładać nowy temat . Tylko nowy!!!
Rekomendowane odpowiedzi