Mateo94 Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Cześć, przedstawiam moje Audie, narazie wyglądem tyłka nie urywa ale powoli bedą modyfikacje yposażenie fabryczne: - bixenony + spryski (czarne środki lamp) samopoziomujące - ESP - klimatyzacja dwustrefowa - wspomaganie - ABS - 6 Airbag - podłokietnik przod + tył - podświetlane nawiewy - elektryczne szyby przód - fotele kubełkowe + eletr. regulowany odcinkiem lędźwiowym wysuwane podparcie Wyposażenie już dodane: - ledy w ośwetleniu - Pełny FIS - przyciemniane szyby - ledy w podswietleniu tablicy - listwa zderzaka tył w Plastidip czarny mat - wymieniony zużyty włącznik świateł -oryginalne ramki tablicy rejestr. z Audi Centrum Wrocław - grill w Plastidip czarny mat Plany modyfikacji i napraw: - listy drzwi s-line - hamulce od s4 - cyfrowa zmieniarka DONE 15.12.2015 - fotele skóra + boczki - tempomat - xenony do halogenów - Kierownica w skórę - Car Audio (sub + wzmacniacz) - pakiet światło do drzwi tylnych - podświetlenie klamek - lakierowanie błotniki tył - Emblemat Aud14.05.2016 Zdjęcia: Edytowane 23 Lutego 2018 przez Mateo94
Gac3k Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Elegancka sztuka fest podobna do mojej we wnętrzu jak zaczynałem zabawę Powodzenia i przyczepności
Mateo94 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Ostatnio wpadły naklejki Audi Dziś zrealizowałem jeden z planów modyfikacji, mianowicie instalacja zmieniarki Yatour Niżej fotka z montażu Edytowane 23 Listopada 2015 przez Mateo94
kufel26 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kolor i wyposażenie podobne do mojej, dużo zabawy było pakietem oświetlenia, kupowałeś gotowe wiązki czy miales je na stanie w aucie? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Mateo94 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Są i nowe felgi. 17 cali pomalowane proszkowo. Opony Zeetex 215/45/17 Edytowane 14 Maja 2016 przez Mateo94
Mateo94 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 Woinart https://www.facebook.com/woinart/?fref=ts Koszt to 500zł
wojtas83 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) hey powiedz mi jak na tych oponach sie jezdzi sa w miare przyczepne i jak z głośności a w srodku dzieki pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2016 przez wojtas83
eryczek93 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Jak tam sprawuje się yatour ? Do czego podpinałeś się zakładając podświetlenie stópek z przodu ? Bardzo ładna sztuka zadbany środeczek
Mateo94 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 hey powiedz mi jak na tych oponach sie jezdzi sa w miare przyczepne i jak z głośności a w srodku dzieki pozdrawiam Narazie dobrze trzymają, na suchym bardzo dobrze kleją na mokrym jeszcze nie jezdziłem Głośność znośna. Jedyne do czego moge się przyczepić to spalanie - poszło w górę. Nie wiem czy to przez same opony ponieważ mają opór toczenia F czy przez sam fakt ze teraz jeżdżę na szerokość 215, a wcześniej miałem 205. Jak tam sprawuje się yatour ? Do czego podpinałeś się zakładając podświetlenie stópek z przodu ? Bardzo ładna sztuka zadbany środeczek W sumie jestem zadowolony lecz są rzeczy do których można się przyczepić - -powyżej 6 cd nieraz omija płytę miałem 8 folderów i często omijał mi 7. Co do podświetlenia poszedłem na łatwizę i poprowadziłem kabelek z górnego oświetlenia
Rekomendowane odpowiedzi