Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] S4 B6 Avant koloru czerwonego na 19'' BBS CHR :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko kto sie chce w tych czasach na tanszy zamieniac,az dziwne....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dawno mnie tu nie było, niestety moja szybka sprzedaż auta przeciagnie sie chyba jeszcze jakiś czas :( Ale na chwile obecną mam felgi od niej na sprzedaż może ktoś szuka fajnych alusów na lato? BBS CH MOTORSPORT 19"

http://olx.pl/oferta/felgi-bbs-ch-motorsport-19-cali-audi-s4-CID5-IDcOPxZ.html

Opublikowano

:D do mnie już przestali pisać z propozycjami zamiany, mialem 3 telefony goscie umawiali się na konkretna godzine i zaden nie przyjechal :D nowa moda lol

Opublikowano
  • Autor

Ja miałem gdzieś ok 50 telefonów, mi juz sie nie hce opowiadac o aucie jak ktos dzwoni... 2 przyjechało ogladac ale chyba tylko chcieli sie przejechać... A propozycji na zamiane miałem tez mnustwo ale nic ciekawego...

Nowe zdjecia wrzuciłem na aukcje na nowych zimowych aluskach :)

http://otomoto.pl/oferta/audi-s4-4-2-v8-quattro-avant-bbk-ID6ybtQL.html

Opublikowano

Fajne masz to autko, baaa piękne :)

Poczekaj z rok - dwa i ja chętnie kupie :) postanowiłem ze po swoim 1.8t musi być V8 :D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dziękuję :) Z chęcia bym ją sprzedał nawet dziś

Audi sprzedana. :(

Już niedługo bede mógł się pochwalić moim nowym autkiem które już jedzie do mnie i koło piątku będe je miał :) Znacznie nowsze, znacznie ładniejsze, ale za to niestety słabsze ale od czego jest turbo wiec bedzie można kręcić moc bez problemu :)

Opublikowano

Podpowiedz, zostajesz przy CCCO? Benzyna? ;>

Opublikowano
  • Autor

Podpowiedz, zostajesz przy CCCO? Benzyna? ;>

Tak zostaje przy Audi. Podpowiem... :) Audi A5 2,7 TDI koncówka 2008 rok :) Ale dopiero w poniedziałek będę ją miał i wtedy rzuce jakieś fotki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:)

No, no... Czekamy na foty

Patryk, gratulacje furyyyy :) :)

Opublikowano

Tak zostaje przy Audi. Podpowiem... Audi A5 2,7 TDI koncówka 2008 rok Ale dopiero w poniedziałek będę ją miał i wtedy rzuce jakieś fotki

Gdzie fotki? :P
Opublikowano

Ze tak zapytam. Eska poszla dla kogos z forum???

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Patryk cos mi sie wydaje ze twoja eska jest chyba na allegro....

http://allegro.pl/audi-s4-4-2-benzyna-gaz-tylko-sa-4-takie-w-polsce-i6099125946.html

Nie kupij jej ktos taniej i teraz probuje latwo zarobic,tak mi sie wydaje ze to twoja esa, chyba ze sie myle to sorki ;)

Opublikowano
  • Autor

Patryk cos mi sie wydaje ze twoja eska jest chyba na allegro....

http://allegro.pl/audi-s4-4-2-benzyna-gaz-tylko-sa-4-takie-w-polsce-i6099125946.html

Nie kupij jej ktos taniej i teraz probuje latwo zarobic,tak mi sie wydaje ze to twoja esa, chyba ze sie myle to sorki ;)

tak to jest moja, no ten gość co kupił ja to ja sprzedał 2 tygodnie temu pojecia nie mam za ile ona poszła, ale teraz ktos próbuje na niej sobie zarobic, jakis typowy mirek

Opublikowano

Wlasnie widzialem i dlatego z ciekawosci napisalem bo pare dni temu jeszcze chcial 43500zl

Heh

Opublikowano

I ma napisane że jest bezwypadkowa :-P

Opublikowano
  • Autor

No gość pojęcia nie ma o tym samochodzie wiec powodzenia w sprzedazy i to jeszcze z taką ceną a tym bardziej ze rozdząd sie zbliża bo jak ja sprzedawałem to miała 170,000 przebiegu i czasami jak ostro dostałato było go słychać wiec teraz myślę ze jest do wymiany

Opublikowano

Wiesz mi tam nie przeszkadza czy auto było robione czy nie. Jeśli z głową naprawione to ok. Ale wtedy i na cenie delikatnie traci... A tu ktoś kupi i pomyśli że ma idealne auto skoro taka cena... ;-) ale kolor robi robotę :-)

Opublikowano

Wiesz mi tam nie przeszkadza czy auto było robione czy nie. Jeśli z głową naprawione to ok. Ale wtedy i na cenie delikatnie traci... A tu ktoś kupi i pomyśli że ma idealne auto skoro taka cena... ;-) ale kolor robi robotę :-)

Kolor robi swoje, ale jak kupujacy bedzie ogarniety w jakis sposob i dojdzie do watku to Patryk pisal ze esa u poprzedniego wlasciciela kogos na maske wziela :)

Kosmetyka przeciez tylko.....

Opublikowano

Rozumiem, ale za taką cenę to naprawdę można sie spodziewać ideału ;-)