niuniek7826 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) MODEL: Audi A4 B5 98rSILNIK: 1.6i AHLMOC: 101KM - seriaZAWIESZENIE: seriaUKŁAD HAMULCOWY: seriaNADWOZIE: seriaWNĘTRZE: seria - 2x el.szyby, el.lusterka, climatronic AUDIO: głośniki seria, radio- kenwood kmm 101ry ZMIANY PRZEPROWADZONE: oświetlenie wewnętrzne ledowe PLANY:- Polerka nadwozia - końcówka wydechu S4- symetryczne prawe lusterko- grill RS4- felgi - 18 RS BREMEN- większe tarcze hamulcowe i lepsze zaciski -Nagłośnienie (skrzynia basowa) -Instalacja gazowa (pod znakiem zapytania) - Przyciemnienie wszystkich szyb Odległe plany:- 1.8T 180KM Po paru miesiącach jeżdżenia rodziców A4 B5 1.9 TD-I nadszedł czas na zakup swojego auta. Wybór padł na drugie A4 B5 tyle że w benzynie. Autko kupiłem 21.05.15r. Po zakupie zacząłem szperać w internecie w poszukiwaniu inspiracji do modzenia i już jakiś pomysł się narodził Póki co mam skromny budżet, który przeznaczę na doprowadzenie auta do należytego stanu. Gdy pojawią się poważniejsze fundusze to zacznę powoli realizować zamierzone plany Edytowane 26 Maja 2015 przez niuniek7826
Mateuszek1001 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Zrobiłbyś przód w polift, i całkiem nieźle będzie wyglądać. Powodzenia w modzeniu
skubiii89 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Ja bym zaczął od ori gałki biegów, a poza tym powodzenia w modzeniu Wysłane z mojego LG-P710
Rekomendowane odpowiedzi