Audi sline Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Witam! Czy zna ktoś jakaś firmę/ lub moze polecić kogoś na regeneracje reflektorów. Mam je zaśniedziałe od środka. A przy okazji ściągnięcia klosza zrobiłbym tez chetnie środki. Ale moje zdolności manualne mogą byc za małe na takie prace...:
ziomal-84 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Kolega Gwerty robi, ostatnio mi robił do b6 Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
afroo. Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Nie jest. Wysyłasz lampy i czekasz. W Katowicach masz http://xenon-ekspert.pl/ Edytowane 29 Maja 2015 przez afroo.
Audi sline Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzieki afroo. Wybrałem "xenon ekspert" . Naprawdę dobry serwis, szybka naprawa ( na drugi dzien do odebrania), myslalem , ze juz klosze całe do regeneracji, a okazało sie , że trzeba było tylko wymyć i jak nowe. Cena za całość wyszła mi 100 zł, wiec przy takim efekcie moge spokojnie polecić
afroo. Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zawoziłeś im tylko lampy, czy zostawiałeś samochód by sami zdemontowali?
Audi sline Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Byłem akurat tylko z lampami, bo zderzak mam do lakierowania i lakiernik mi przy okazji lampy sciagnal. Ale widziałem u nich w firmie, że mieli tam jednej osoby samochod. Ale praca naprawdę profeska!
Rekomendowane odpowiedzi