lecter Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ferrari reklamujące Martini Krakowianie już znają, teraz czas na Gallardo ze stajni Kuzaja.
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Jeste jescze czarne z Vistuli .. Ostatnio widziałem w na Wisłostradzie takie Gallardo ..ktoś zlekceważył delikatną górke ..i jak nie zapier..spodem to tylko czask poszedł
tomaszu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 A jaki tam zakaz i skąd wiadomo, że to od Kuzaja? A w ogóle to gdzie Kuzaj Dream Cars urzęduje? A w Twoim to karteczka na zakupy, czy rozpiska w które ulice skręcać?
moskal Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 nic nie przebije ferrari Scuderia... to jest kuwa pocisk..
Reggi Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 A w Twoim to karteczka na zakupy, czy rozpiska w które ulice skręcać? Nawigacja Ja tez mam takie jak nie wiem gdzie jechać
lecter Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 To jest karteczka nie jak, tylko gdzie jechać, bo ja jeżdże zawodowo a GPS mam w komórce , zresztą jej uchwyt widać na zdjęciu A tu namiary na resztę towarzystwa http://www.kuzajdreamcars.pl/kontakt/index.html
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 ale o co chodzi z tym " na zakazie" ?
szakal350 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Gallardo jak gallardo zawsze ładne , ale jaki zakaz??? swoją drogą fajny notesik
lecter Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 bo żeby się dostać pod wawel od tamtej strony musiałby albo wyjechać z parkingu w co nie wierze (parking był bez namiotów, a bez obstawy by go nie zostawili) albo wyjechać z rynku, strefy B - ograniczonego ruchu albo złamać nakaz skrętu w prawo, a prawie wszyscy go łamią albo kierowca tam mieszka i ma wykupiony abonament lub jest osobą niepełnosprawną co jest najmniej prawdopodobne
soolek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ja takie Gallardo widzę prawie codziennie koło domu (Białołęka koło TT). Pierwotnie było pomarańczone z czarnym dachem i czarną pokrywą silnika, ale poszło pod pędzel i teraz jest właśnie białe z czarnym dachem i czarną pokrywą silnika, a na pokrywie silnika...wielkie zdjęcie jakiejś laseczki w bikini Furka naprawdę kox - jak mi się uda kiedyś ją złapać na fotkę, to wrzucę tutaj.
Gość mmcv Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 To jest karteczka nie jak, tylko gdzie jechać, bo ja jeżdże zawodowo a GPS mam w komórce myslaem ze w zegarku
Rekomendowane odpowiedzi