MARCIN607 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wszystko to wszystko :kox: gleba jest dobra na wszystko :kox: na polskie koleiny tez :?:
MARCIN607 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Łukasz może coś z końcówkami zrób bo wyglądają :no: :no:
Lucjus1 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Nowy nabytek dopiero co kurier przywiózł hello mam pytanko jak lampki wymieniłeś to na fisie zapalił ci sie błąd ??? szukałem na forum jakie rezystorki wpiąć i nic ciekawego znaleźć nie moge i błąd mi sie pali
PABLO Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Widzę że ty też mi ukradłeś tylne lampy Super mody i audika nabrała charakteru
huzio00 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Nowy nabytek dopiero co kurier przywiózł hello mam pytanko jak lampki wymieniłeś to na fisie zapalił ci sie błąd ??? szukałem na forum jakie rezystorki wpiąć i nic ciekawego znaleźć nie moge i błąd mi sie pali dikładnie fis pokazywał spaloną żarówke, a byłem akurat u Grzanka i on tam na szybkości wyjął licznik i cos tam pomodził i już błędu ni ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 22:16_________________________________________________ Widzę że ty też mi ukradłeś tylne lampy Super mody i audika nabrała charakteru Z tego co zerknąłem u Ciebie to na Twojej audi te ledy pojawiły się później niż u mnie fajnie że Ci się podoba moja pszczółka
KANAL Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Nowy nabytek dopiero co kurier przywiózł hello mam pytanko jak lampki wymieniłeś to na fisie zapalił ci sie błąd ??? szukałem na forum jakie rezystorki wpiąć i nic ciekawego znaleźć nie moge i błąd mi sie pali dikładnie fis pokazywał spaloną żarówke, a byłem akurat u Grzanka i on tam na szybkości wyjął licznik i cos tam pomodził i już błędu ni ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 22:16_________________________________________________ Widzę że ty też mi ukradłeś tylne lampy Super mody i audika nabrała charakteru Z tego co zerknąłem u Ciebie to na Twojej audi te ledy pojawiły się później niż u mnie fajnie że Ci się podoba moja pszczółka Pomodzil na tyle ze FIS juz nie zasygnalizuje jakiejkolwiek spalonej zarowki... to samo u mnie
Lucjus1 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 dikładnie fis pokazywał spaloną żarówke, a byłem akurat u Grzanka i on tam na szybkości wyjął licznik i cos tam pomodził i już błędu ni ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 22:16_________________________________________________ masz jakieś namiary na niego może rozwiąże mój problem na odległość
huzio00 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 dikładnie fis pokazywał spaloną żarówke, a byłem akurat u Grzanka i on tam na szybkości wyjął licznik i cos tam pomodził i już błędu ni ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 22:16_________________________________________________ masz jakieś namiary na niego może rozwiąże mój problem na odległość Lucjus1 namiary wysłałem Ci na PW
PABLO Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Z tego co zerknąłem u Ciebie to na Twojej audi te ledy pojawiły się później niż u mnie fajnie że Ci się podoba moja pszczółka Zwracam honor, nie lookałem na datę kiedy je kupiłeś Ale i tak mi je ukradłeś
huzio00 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 dzis zakupiłem trzeci komplet foteli do auta ale te juz chyba zostaną do końca ze mną fotki póki co jeszcze nie umnie w aucie
MARCIN607 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 :good: widziałem je-pięknie się prezentują
Nosb Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Juz u Ciebie Wygodne szmatlawce nie ?
huzio00 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Wygadne wygodne Nie ma najmniejszego porównania do tych co miałem poprzednio chodź też nie były złe
jozek726 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 a jak siwe ma sie do czarnego ? chodzi mi o lastik pod kierą, schoewk i ranke tą gdzie znajduje sie radio??
huzio00 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Półka pod kierownicą też wymieniona razem ze schowkiem i nawet nieżle to wygląda
jozek726 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Półka pod kierownicą też wymieniona razem ze schowkiem i nawet nieżle to wygląda no to wtedy jest szał daj foto
huzio00 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Tak to u mnie wyglada razem z foteleami wymienione boczki z czerwonymi lampkami, schowek kierowcy i pasazera tez z lampkami, półka tylna ze stopem, kiedys wczesniej jeszcze dołożyłem podswietlane kratki nawiewów.
plastuch Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 No Huzioo0 całkiem masz tam przytulnie ja bym tam jeszcze widział RNS-E
Rekomendowane odpowiedzi