Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AAH] A4 2.8 V6 Quattro, Recarosy, zenki i fele s4, bose, ledy, kiera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najważniejsze, że z Tobą wsio OK, szkoda auto, do kasacji idzie ?

Opublikowano

Chyba bym mu morde obil :gwizdanie: Szkoda auta bo wiem ze dbales o nie i lubiles je. ;( Odruchy odruchami , dobrze ze ty caly ale bylo walic w tego patataja co wyjechal :evil:

Podrzuc mi na gadulcu foty moze nie jest tak zle z tym autem :)

Opublikowano

Ja jebie!!! Dbaj o auto a i tak huy wi co z nim będzie jutro :confused4:

Opublikowano

uuuu ;(

w jakim stanie podłużnice?

Opublikowano

Chyba bym mu morde obil :gwizdanie: Szkoda auta bo wiem ze dbales o nie i lubiles je. ;( Odruchy odruchami , dobrze ze ty caly ale bylo walic w tego patataja co wyjechal :evil:

Podrzuc mi na gadulcu foty moze nie jest tak zle z tym autem :)

Ja tak samo :kwasny:

Mój szwagier do tej pory się sąduje z gościem, który mu wyjechał z podporządkowanej (bez wyroku nie dostanie $ z ubezpieczalni). Zresztą ja tak samo miałem sprawę bo zamiast walić w autobus uciekałem na pobocze.

To jest najgorsze jedziesz sobie normalnie a nagle jakaś pipka wyjeżdża i bum :wallbash:

[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 11:30_________________________________________________Plus, że Huziowi nic się nie stało. Samochód kupi się inny ale żal zostanie, szczególnie jak samochód był czymś więcej niż przedmiotem od poruszania się z punktu A do punktu B.

Opublikowano
  • Autor

Ci którzy mnie znali wiedzą że samochód był dla mnie czymś więcej niż przedmiotem z poruszania się z punktu A do B zresztą pewnie jak dla większości ludzi tu na forum.

Zdjęcia jutro tu jakieś wstawie.

Opublikowano

Huzio mam nadzieje że dalej sie będziemy znać! :wink4:

Opublikowano

Huzio dawaj toto do mnie moze sie znajdzie jakas prosta karoseria :decayed::hi:

Nie lam sie gosciu :) Jak to poopierdzielasz na czesci to Ci starczy na nową :) Wazne ze ty w porzasiu :good:

Opublikowano
To jest najgorsze jedziesz sobie normalnie a nagle jakaś pipka wyjeżdża i bum wallbash

miałem to samo.... myslałem za zatłuke pacienta

Opublikowano

Huzio współczuję ;( ;( ;( :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ważne że Tobie się nic nie stało :!: :!: :!:

To tylko kawał blachy..

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: taka ładna zielona- trzeba było walić w tego co wyjechał :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no chu.. najważniejsze że Ty cały.

Opublikowano
  • Autor

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: taka ładna zielona- trzeba było walić w tego co wyjechał :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Wtedy z nim miał bym czoło bo jak pisałem wyżej gościu z lewego pasa z naprzeciwka skręcił w lewo na wjazdek czyli prosto mi pod koła.

jego uderzyłem w bok już prawie na tyle jak odbiłem więc wydaje mi się ze lepiej niż od razu z nim na czoło.

[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:55_________________________________________________

Pewnie że będziemy :cool1:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:56_________________________________________________

Nie lam sie gosciu :) Jak to poopierdzielasz na czesci to Ci starczy na nową :) Wazne ze ty w porzasiu :good:

Coś będziemy myśleć tylko niech to wszystko do końca sie wyjaśni, jakieś pieniądze niech oddadzą i będziamy działać.

Jedno jest pewne moja historia z B5 jeszcze się nie kończy :decayed:

Opublikowano

Wtedy z nim miał bym czoło bo jak pisałem wyżej gościu z lewego pasa z naprzeciwka skręcił w lewo na wjazdek czyli prosto mi pod koła.

jego uderzyłem w bok już prawie na tyle jak odbiłem więc wydaje mi się ze lepiej niż od razu z nim na czoło.

[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:55_________________________________________________

Pewnie że będziemy :cool1:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 08:56_________________________________________________

Coś będziemy myśleć tylko niech to wszystko do końca sie wyjaśni, jakieś pieniądze niech oddadzą i będziamy działać.

Jedno jest pewne moja historia z B5 jeszcze się nie kończy :decayed:

rezaj body z RS :kox:
Opublikowano

ło kurfa :wallbash:

Opublikowano

Bardzo słabo to widzę :kwasny:

Opublikowano

;( Szkoda. Szkoda auta, szkoda właściciela bo tak jakby stracił część własnego ciała. :(

Opublikowano

No kur%a stary do naprawy to ona sie raczej nie nadaje :gwizdanie: Tzn nadaje nie takie robia a tutaj widze ze glownie zerwalo zawiszenie a podluznica w miare ok nie wiem jak kielich. Tylko ja bym nie chcial chyba potem tym jezdzic :) Ale cos sie zawsze odzyska... Ladnie przyjeb#$es :confused4: Dobrze ze tobie sie nic nie stalo naprawde bo dzwon konkretny a b5 niestety sa plastelinowe :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

no ja też tym już bym nie chciał jeździć :confused4:

Opublikowano

Odłoz recaro do stodoly :) Felgi ( jedna mam w domu luzem ) i inne fajne detale :) Reszte opierdzielic i kupic nową jak wylgasz kase z ubezpieczenia :) Chociaz tej reszty za duzo nie zostanie :gwizdanie: Najgorzej to wnerwia wlasnie jak nie ze swojej winy. Bo ze swojej to kij a tako jest zal do zycia :thumbdown: a z pasazerem co ?