Pekus12 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2015 U mnie łopaty są jak nówki, specjalnie wymieniłem węża od turbo, ten z DV bo był mocno załamany ale dalej nic kopa jak nie było tak nie ma. W pasku było tak, że powyżej 2tyś było czuć to że turbo pompuje i zbiórka była mega a u mnie niby się zbiera i niby jedzie ale to nie jest to samo. Dla porównania zrobiliśmy mały wyścig, Ja 1,2,3 i do odcinki a on mi uciekał i z tego co mówi to jeszcze miał spory zapas pod klapkiem.,
adifek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) więc coś słabo Edytowane 24 Czerwca 2015 przez adifek
Pekus12 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 No słabo słabo, co teraz, od czego zacząć szukanie? Napewno turbo nie ma luzów, łopaty ok, dolot jest szczelny, a sam silnik po delikatnych remontach, uszczelki uszczelniacze zaworów etc. Może to ten zawór który włącza turbo? Zauważyłem teraz że ta ,,laga,, od zaworu chyba N75 tego co prawdoopodobnie uruchamia turbo nawet nie drgnie, w różnym zakresie obrotów sprawdzałem od 0 do odcięcia i nic. Czy to może być powód
Rekomendowane odpowiedzi