maniek598 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 witam . tak się zastanawiam co zrobić z plastikem który jest przy przełącznikach szyb elektrycznych ? jest on bardzo podrapany (kolor jego to beżowy czy też szary) może to pomalować ? da się go jakoś wyjąć ? może jakieś macie jakeś sugestie co z nim zrobić bo brzydko to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Wyjąć można. Można też polakierować ale najpierw trzeba usunąć tą starą powłoke. Albo po prostu pojechać do ASO i kupić nevki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek598 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 z tym aso to jest problem bo nie ma w mojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Może z jakiegoś rozbitka kupić, poszukaj na www.allegro.pl Bo z mocnym porysowaniem to nie bardzo jest co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 tez mialem u siebie sie za to wziasc ale nigdy nie ma kiedy, na allegro mozna znalesc te plastiki za ok 50-70 zl (nowe) za sztuke ale jest tego bardzo malo, ale w tej cenie mozesz kupic caly boczek ....... takze niewiem co bardziej sie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek598 Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 na allegro owszem jest kilka , ale ani jednego z czterema elektrycznymi szybami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlis Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam! Ja również mam problem z porysowanymi plastikami, tylko że w moim autko porysowane są plastiki również na konsoli środkowej. Wygląda to strasznie i jak na razie nie mam pomysłu co z tym zrobić ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi.wielun Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Najlepiej kupić nowe albo używki w lepszym stanie.Za malowanie bym się nie brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam! Ja tan problem rozwiązałem w ekstremalny sposób Wypiąłem ten plastik (tylko ostrożnie). Papierem ściernym wodnym 600 usunąłem rysy i podrapania, a do uzyskania gładkiej powierzchni użyłem 2500 i wygląda to dużo lepiej niż wcześniej! Teraz ta czerń jest dużo lepsza od tego paskudnego granatowego Pozdrawiam całą ekipe A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 plastuch jak mozesz to wrzuc fotke bo przymierzam sie do czegos takiego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Można podrezać ..można wymieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platekbyslaw Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam. Wyczytałem dosyć dawno, że takie rysy można usunąć za pomocą papieru ściernego, będę tak musiał zrobić z moją audicą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike265 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam Panowie ostatnio zakupiłem te plastiki do mojej B6 , sztuka w aso kosztuje 37zł wiec nie wiem czy jest sens bawic sie w malowanie. Pszypuszczam że do B5 nie bedą droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi