Pavetti Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam. Mam problem w moim aucie, może dla jednych prozaiczny i śmieszny ale mi osobiście nie jest do śmiechu. Podczas otwierania/zamykania drzwi z pilota alarm wydaje bardzo głośny dźwięk. Tak głośny, że ostatnio miałem bardzo agresywną wymianę słów ze starszą panią, która o mało nie zeszła na zawał, kiedy przechodziła obok mojej A4. Kiedy w mieście otwieram lub zamykam drzwi, to ludzie z drugich stron ulic aż się oglądają, bo wydaje im się, że ktoś gwiżdże na nich. I teraz wisienka: otwieranie i zamykanie auta w garażu, to istny horror. Najpierw muszę zatkać uszy, a później korzystam z pilota. Sąsiedzi oddaleni o kilka domów dalej spokojnie słyszą te wredne *PI!* i *PI PI!*. Można coś z tym zrobić, bo już do szału mnie i sąsiadów to doprowadza?
Magicbattle Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 zapodac inny buzzer. wes nagraj to w wklej tu
kkam Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zapodaj syrenke z tzw "soft startem" - czyli taka która pełną głośnośc osiąga po 2s.
Pavetti Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Magicbattle, kkam, wiecie jest luz, ponieważ jak ktoś miałby ukraść to przynajmniej słychać, ale bez przesady Moim zdaniem jest tam zamontowany ori sprzęt. Polecicie coś? /// Ok, poradziłem już sobie. Zrobię tutek i wrzucę do działu "Zrób to sam" Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Pavetti
Rekomendowane odpowiedzi