Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BMW F11 535d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też jestem tego zdania - aczkolwiek ja w przeciwieństwie jestem zwolennikiem jasnych kolorów a w szczególności nr 1 to biały - tam to dopiero m pakiet robi robotę

Miałem na myśli, że czarna nerka w nowszych bmw to obowiązek jak dla mnie - i to niezależnie od koloru nadwozia.

Też uwielbiam Alpin weiss w m-paku, fajnie się prezentuje też Space grey.

Ale fakt faktem - biały + shadow urywa d*pę.

Opublikowano

Piękny potwór!

Gratuluje Orzeł! :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jakieś kółko juz upatrzone czy zostaje narazie ori ? Bedziesz szedl w kierunku podobnym do B8 ?

te felgi chyba zmęcze przez ten sezon i zostaną na zimę, a na 2016 może jakieś 20" znajde :)

co do modów to nie mam parcia i robię coś jak mam czas bo aktualnie przy dziecku i budowie domu ciężko mi wygospodarować więcej wolnego czasu na grzebanie przy aucie :-/.

Samo to, żeby wrzucić fotki na forum zajęło mi 3 miesiące :D

szczególności nr 1 to biały

nie było białego jak szukałem, poza tym mam białego fiata i jest lans ;)

BMW ma kolor SOPHISTOGRAU Brillante i powiem wam szczerze, że mega mi się podoba bo do czarnego trochę mu brakuje :)

b90.png

Mozesz zdradzić kto Ci obniżył tył kompem po zmianie sprężyn z przodu, szukam kogoś ogarnietego w temacie kodowania BMW w naszej okolicy zeby u mnie porobić parę rzeczy

sam sobie obniżyłem ;)

Edytowane przez Orzeł

Opublikowano

Genialne auto. Nie ma co się rozpisywać.

Opublikowano

Bardzo dobrze wygląda nowa seria 5 - szczególnie kombi w kolorze szarym i granatowym - jak Poloneza :)

Nie znalazłeś ciekawego C7 czy jednak F11 okazało się lepszą propozycją ?

Opublikowano

Piękne auto. Juz prawie kupowałem podobne tylko z mniejszym silnikiem, ale postanowiłem, że będzie budowa i kupiłem Mondeo Mk4 LIFT.

Gratuluje raz jeszcze cudownego auta.

Opublikowano
  • Autor

Nie znalazłeś ciekawego C7 czy jednak F11 okazało się lepszą propozycją ?

choroba nieuleczalna zwana tuningiem podpowiadała 313 ps. C7 w podobnym wyposażeniu i przebiegu jest droższa, a BMW wcześniej nie miałem okazji śmigać więc zaryzykowałem i muszę powiedzieć, że się opłaciło :) bo jestem mega zadowolony :)

Edytowane przez Orzeł

Opublikowano

To samo przerabiałem. C7 sa droższe od F10/F11 i podobno lepiej się prowadzi BMW, nie porównywałem. Ja teraz bede zmieniał auto dopiero za 2 max 3 lata więc może już bedzie mnie stac na BMW, albo Audi, chyba, że wyjdą w tym czasie nowe modele to już zgłupieje. Wiecie coś na temat następcy C7, albo F10/F11?

EDIT:

http://autokult.pl/4455,nastepca-bmw-serii-5-za-3-lata-3-cylindry-pod-maska

http://moto.onet.pl/aktualnosci/nowe-audi-a6-coraz-blizej-zobacz-jak-ma-wygladac/4vnx2

Opublikowano
  • Autor

Końcówki wydechów zrobione - Φ 100 mm czarny połysk :) na zdjęciu nie widać, ale wygląda jak dla mnie mega :), dodatkowo usunęliśmy końcowe tłumiki co pozwoliło na obniżenie masy auta :P i przy okazji pojawił się milutki dla ucha basowy pomruczek :)

Bez_tytu_u.png

a tutaj dzisiaj taki mały spocik mieliśmy łącznie 1140 PS :D (A6 jeszcze seria BiTDI 313, ale niebawem 400+)

IMAG1791.jpg

IMAG1787.png

:)

Opublikowano

fajny widok na podwórku :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

przepiękny zestawik - czerwony powala i pewnie przepięknie mruczy

RS - najładniejszy kolor

C7 - naładniejsze lampy

i Twój - najgroźniejszy przód

a każdy z nich to najwyższa półka tego co mamy na drogach

ja od soboty do jutra mam i upalam lexusa IS300h - furka z przebiegiem 250km w wysokiej konfiguracji i pakiecie Fsport - a jednak brakuje mu tego coś

DSCN2595.jpg

Opublikowano

osz w mordę ale zestaw - :banan::kox::wub:

Opublikowano

Piękną masz tą F11 !!! zadowolony jesteś z tego silnika ?

Opublikowano

Ciężko by nie być zadowolonym z tego majstersztyku :)

Opublikowano

jak to się dzieje że jeszcze ani razu nie widziałem Twojego nowego nabytku na żywo a z Yeti prowadzonym przez Ciebie kilka razy się mijałem w ostatnim czasie :decayed:
Tomek dołącza/dołączył do klubu? Takie RS4 to by było ozdobą dla klubu :D

Opublikowano
  • Autor

przepiękny zestawik - czerwony powala i pewnie przepięknie mruczy

RS - najładniejszy kolor

C7 - naładniejsze lampy

i Twój - najgroźniejszy przód

a każdy z nich to najwyższa półka tego co mamy na drogach

ja od soboty do jutra mam i upalam lexusa IS300h - furka z przebiegiem 250km w wysokiej konfiguracji i pakiecie Fsport - a jednak brakuje mu tego coś

DSCN2595.jpg

lexus musi być w opcji F a nie w pakiecie Fsport - wtedy jest frajda ;)

Piękną masz tą F11 !!! zadowolony jesteś z tego silnika ?

dzięki :), jestem zadowolony tylko teraz czekam na cooler z WAGNER tuning i atakuje 400 + ;) wtedy będę w pełni usatysfakcjonowany :D - musi być szybsza od mojej EX A4ki

jak to się dzieje że jeszcze ani razu nie widziałem Twojego nowego nabytku na żywo a z Yeti prowadzonym przez Ciebie kilka razy się mijałem w ostatnim czasie :decayed:

Tomek dołącza/dołączył do klubu? Takie RS4 to by było ozdobą dla klubu :D

bo w YETI żona ma fotelik a ja w BMW nie...... :) i częściej jeździmy SKODĄ a BMW odpoczywa........ ;) i służy do dalszych rodzinnych wyjazdów chociaż patrząc na to, ze BMW zrobiłem dopiero jakieś 5 kkm od kiedy je kupiłem to zastanawiam się nad tym po co je kupiłem :D. Na wakacje jechaliśmy AMAROKIEM bo do BMW połowy rzeczt, które mieliśmy spakowane bym nie zabrał ;0

czy Tomek dołączy to już trzeba by jego zapytać :). Mnie ten RS jakoś nie powalił na kolana. Może dlatego, że jeździłem A4ką już dość długo i chyba miała porównywalne osiągi ;)

Opublikowano

Mnie ten RS jakoś nie powalił na kolana. Może dlatego, że jeździłem A4ką już dość długo i chyba miała porównywalne osiągi

cena auta, koszty utrzymania, komfort oraz osiągi niewiele gorsze od RS sprawiają że Twoje BMW wygrywa to porównanie. Jedyne co to dźwięk V8 na który choruję i kiedyś muszę sobie coś z V8 kupić... Może kiedyś będzie mnie stać :wink:
Opublikowano
  • Autor

Trudno coś zarzucić RS owi . Ogustach się nie dyskutuje ;). Ja chyba bym poszedł w innym kierunku mając taki budżet. Co do dźwięku to jest miły dla ucha ;)

Opublikowano

Na wakacje jechaliśmy AMAROKIEM bo do BMW połowy rzeczt, które mieliśmy spakowane bym nie zabrał ;0

Duża 5-tka - kombi i nie mogliście się spakować ? :D

Pomyśl o boksie na dach albo przyczepie ;)

Edytowane przez carrera369

Opublikowano
  • Autor

To były pierwsze wakacje z maluchem więc braliśmy wszystko ;) łącznie z krzeselkiem do karmienia i pontonem dla Nas ;). Teraz spokojnie do BMW byśmy się zmieścili bo już wiadomo co było niepotrzebne :)