Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 heja dziś wymienione zostało: pasek rozrządu z obiema rolkami, pasek klimy z rolką, pasek klinowy z rolką, uszczelniacz na wale, poduszka lewa skrzyni biegów, łożysko przedniego koła, 4 amorki, wszystkie filtry tak więc na jakiś czas mam spokoj jeszcze tylko jeden górny wahacz i teraz pytanko ile moge zrobic na rozrządzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 60tys Podałbyś jeszcze jakies ceny do tego komuś sie przydać może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 mnie to wszystko kosztowało połowe ceny pracuje w branzy wiec po kosztach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 To moze byś jeszcze tak kolegom zrobił :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 To moze byś jeszcze tak kolegom zrobił :mrgreen: ojeju :shock: obecnie 269 uzytkowników (potencjalnych kolegów) raczej to nie przejdzie w takie ilości :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Ja pierwszy. hihihih Wiecej niz mozesz nie bierz. Hahahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pikus ladnie to tak w parade sie ladowac :razz: ja tu załatwiam dla wszystkich a ty mi szyki psujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pikus ladnie to tak w parade sie ladowac :razz: ja tu załatwiam dla wszystkich a ty mi szyki psujesz Hihi ale kolego powiedzial ze nas troche za duzo. To chcialem sobie kolejke zaklepac. Ale moge odstapic bo ja jak narazie tak moge po cichu powiedziec ze mam na 100% taniej jak kolega. Nie to zebym sie chwalil ale tak jest. A co do zalatwienia innym to juz nie mam mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 To mozesz zalatwic sobie powiesz ze Ci sie czesci szybciej zurzywają :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 To mozesz zalatwic sobie powiesz ze Ci sie czesci szybciej zurzywają :mrgreen: No tu jest problem bo to mi zalatwia "sorki ale cenzura". Ale zawsze mozna cos sciemnic. Ale teraz mam wiekszy problem z kompem w aucie wiec moze trzeba bedzie jakos to odrobic jesli dojdzie do wiekszych kosztow. tfu tfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ... moge po cichu powiedziec ze mam na 100% taniej jak kolega. Nie to zebym sie chwalil ale tak jest. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie to żebym sie licytował ale czy jesteś na 100% pewny że masz taniej :?: :?: :?: jeżeli tak to wychodzi na to że masz części gratis i ktoś jeszcze ci płaci że je bierzesz wtedy będziesz miał taniej a ja jestem pewien że tak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ... moge po cichu powiedziec ze mam na 100% taniej jak kolega. Nie to zebym sie chwalil ale tak jest. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie to żebym sie licytował ale czy jesteś na 100% pewny że masz taniej :?: :?: :?: jeżeli tak to wychodzi na to że masz części gratis i ktoś jeszcze ci płaci że je bierzesz wtedy będziesz miał taniej a ja jestem pewien że tak nie jest powiem tak: czesci mam "sorki ale tu tez cenzura". Ale chyba zle mowisz z tym ze ktos mi jeszcze za nie doplaca bo bys musial miec je za darmo i do tego powiedzmy za minus 50 % taniej bys niz w sklepie je sprzedawal, ze tak mowisz. Chyba ze zle Cie zrozumialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 powiem tak: czesci mam gratis, a kto mi za nie placi to juz nie powiem. Ale chyba zle mowisz z tym ze ktos mi jeszcze za nie doplaca bo bys musial miec je za darmo i do tego powiedzmy za minus 50 % taniej niz w sklepie ze tak mowisz. Chyba ze zle Cie zrozumialem. prościej sie nie da jezeli masz części za darmo i za to ze ktoś ci je da jeszcze dołożą ci chociaż 1zł to masz taniej niż ja o 1zł :mrgreen: ale to mam tak tylko do swojego autka czy nadal jestes pewien na 100% :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 prościej sie nie da jezeli masz części za darmo i za to ze ktoś ci je da jeszcze dołożą ci chociaż 1zł to masz taniej niż ja o 1zł :mrgreen: ale to mam tak tylko do swojego autka czy nadal jestes pewien na 100% :?: :?: Jak mozesz zmien jeszcze ta moja wypowiedz w swoim poscie. Juz sie nie dochodzmy. Ale dodam ze czesto mam dosyc duze upusty. Ale zakonczmy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jak mozesz zmien jeszcze ta moja wypowiedz w swoim poscie. Juz sie nie dochodzmy. Ale dodam ze czesto mam dosyc duze upusty. Ale zakonczmy to. spoko, luzik tylko dodam ze w mojej sytuacji to ja daje lub tez nie upusty mniejsze lub wieksze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dampol Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 no to moze powie ktos ile to jest?zdeniu i pikuś do mojego audi 1,8 adr ile koszowałoby NAPINACZ 2 rolki i pasek? ciekawe ile przeplaciłem! czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi