Poemat Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Audi A4 B5 2000R 2.4 V6 + LPGWyposażenie:-4x Elektryczne szyby-Elektryczne i podgrzewane lusterka-ABS-Immobilizer-4 poduszki powietrzne-Climatronic-Halogeny -sub+wzmacniacz -radio alpine -gwint -ksenony -moduł doswietlania coming/leaving home Auto po zakupie: Po paru zmianach : Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Poemat
muunv Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Dobra suka Ladnie siedzi. Felgi RH? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Czerwca 2015 przez dakine0007
Musafa Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Widziałem ją chyba wystawioną na handel xD
Poemat Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2015 jedynie na handel to sa kola na zamiane na wieksze ;p
Musafa Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Być może, ponieważ na zdjęciach była też Audi Planujesz jeszcze w niej coś modzić ? Audi ładnie się prezentuje
Poemat Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Opublikowano 18 Lipca 2015 planowac planuje wieksze kolo, chcialbym zderzak przod od s ale moje mniemania bardziej ida w moc takze predzej zmiana na quattro + swap na 2.7 wlecial znaczek
Gość Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 furka ładna, dobry egzemplarz zmieniaj te fele jak najszbyciej, psują look auta OOOO na klapie wróc do ori wzoru, jak myslisz o zderzaku od esy to nie zakladaj go broń boze samego, jak juz to pelny pakiet esowy, innaczej chojovo to bedzie wygladac z postu wyzej to widze, że chcesz dorzucić quattro, jednak w profilu piszesz, że masz AWD... zdecyduj sie a jesli chodzi o q to w b5 nie wyrezasz bo budy z q miały inną podłogę zadziwiasz mnie troche, na klapie masz 1.8 czy tam 1.6, pod maska 2.4 na podtlenek gazotu i wlepe f*ck LPG troszke żenada tak na marginesie kupiles 2.4 w fwd jak mniemam, po czym od razu chcesz isc w moc i swapowac na bita, nie lepiej odrazu bylo polowac na ese z q?
Rekomendowane odpowiedzi