dżejdżej Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witam wszystkich.Mam pytanko dot. podświetlenia podłokietnika,chodzi mi o to,czy trzeba prowadzić osobne zasilanie do oświetlenia?Dodam,że oryginlanie nie miałem zamontowanego podłokietnika, a jeszcze jedna sprawa czy ktoś wie co to jest za zasilanie które jestw w tunelu przy hamulcu ręcznnym?
letallec Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Zasilanie do podświetlanego schowka jest widoczne jak wyjmiesz popielniczkę dla pasażerów tylnego siedzenia. Po prawej stronie będzie kostka z zasilaniem podświetlenia. Jeśli nie będzie, to będziesz musiał pociągnąć od zapalniczki.
dżejdżej Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Niestety nie ma tam kostki a czy jest możliwość podpięcia zasilania z zapalniczki bez rozbierania tunelu?
letallec Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Można. Trzeba wyciągnąć całość do góry i będziesz miał super dostęp. Jest na wcisk, nie jest do niczego przykręcone.
dżejdżej Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Rozumiem ,że chodzi o samą zapalniczkę czy o tunel?
letallec Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Chodzi o zapalniczkę. Tunel to inna bajka i jest przykręcony w kilku miejscach.
dżejdżej Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 Sprawa załatwiona ,wszystko pięknie świeci.Temat zamykam.Dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi