Goofy Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam, mam taki problem z uchylaniem szyberdachu, a mianowicie nie zawsze po dotknięciu uchyli szyber, czasami muszę przytrzymać aż otworzy i wtedy zaraz po uchyleniu samo go zamyka, jak po dotknięciu sam otworzy, to nie będzie się zamykał, miał ktoś taka przypadłość?
Jog Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Raczej z tego co pamiętam aby uchylić to trzeba trzymać cały czas pokrętło, o to że się sam zamyka lub otwiera to też tak mam, na jakiś czas pomaga przeczyszczenie styków w pokrętle preparatem Kontakt PR
jacek70 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jak pisze kolega styki do przeczyszczenia i do konserwacji. Tylko nie wd40 a dobrym kontaktronem.
Wihajster Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Raczej z tego co pamiętam aby uchylić to trzeba trzymać cały czas pokrętło nie trzeba.wystarczy dotknąć ...
Goofy Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Jak pisze kolega styki do przeczyszczenia i do konserwacji. Tylko nie wd40 a dobrym kontaktronem. to wystarczy pokretlo zdjac, czy całą lampke? a co do otwierania powinno byc na dotyk tak mi sie wydaje, Edytowane 17 Czerwca 2015 przez lucjan0681e
Jog Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Lampkę ściągasz i wtedy masz do wszystkiego dostęp, zdemontujesz sobie sterowanie i wtedy przeczyścisz łatwa robota, z tym uchylaniem sobie sprawdzę bo zawsze przytrzymywałem pokrętło aż się uchyli do końca.
Rekomendowane odpowiedzi