chudy30 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 popatrz trochę w te parametry płynu hamulcowego żebyś na zimnym komuś w tył nie wpadł,ja mam taki sam i lipa na zimnym dopiero po rozgrzaniu hamownia działa normalnie jak powinna
n-x Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Tak wiem, sam nawet klocek wymaga rozgrzania bo jest do 900 stopni celciusza
chudy30 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 dosłownie latam na takim komplecie ja przód nacinane,nawiercane wentylowane tarcze MIKODA do tego klocki FERRODO premium plus a tył nawiercane,nacinane MIKODA i do tego klocek FERRODO ls i płyn hamulcowy motul 660 rbf już ponad 1,5 rok i powiem ci że jakoś już teraz nie robią na mnie wrażenia choć na początku było łał
n-x Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Zawsze możesz włożyć 6 tłoka z porsche albo chociaż 320 mm z golfa r
chudy30 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 myślałem ale na razie nici bo dom buduję i brak funduszy na wydatki lewe
Rekomendowane odpowiedzi