kacper4646 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witam! W fotelu kierowcy nie działa regulacja pompowania oparcia, jest napompowany na maxa i działa tylko regulacja w pionie. Pogarsza to znacznie komfort jazdy. Mam pytanie czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązał?
KOval81 Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Może to i tendencyjne pytanie, ale w jaki sposób pompowane są siedzenia w B6????
kacper4646 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Sorki nie "pompowane" tylko regulowane - odcinek lędźwiowy w pionie i poziomie - u mnie nie działa regulacja w poziomie
sensas Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 mam ten sam problem. tez jest napompowany na maxa i nie dziala a w pionie dziala... rozwiales moze jakos ten problem?????
marian2007 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 sprobujcie wyciagnac zatyczke ta do regulacji prawdopodobnie sie polamala w srodku
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam! W fotelu kierowcy nie działa regulacja pompowania oparcia, jest napompowany na maxa i działa tylko regulacja w pionie. Pogarsza to znacznie komfort jazdy. Mam pytanie czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązał? Moze się to skonczyć rozkręceniem fotela - jak ktoś będzie chciał dostać się do środka fotela to poszukajcie tematu malika który wymieniał tapicerkę na fotelach
Rekomendowane odpowiedzi