Opublikowano 9 Lipca 201511 l Autor Ja dziś zamówiłem :-) ten sam zestaw :-P jutro będą. Do tego jutro będę wkładał silnik :-) niestety nie przyszła uszczelka pokrywy zaworów... :-( Instalacja elektryczna podłączona :-)
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Autor Wkładanie silnika i już problem... Nie polecam poduszek pod silnik silver project... Są wyższe o 2 cm od ori przez co kąty mocowania się rozchodzą i nie da się ich przykręcić. Zostaje nawiercić nowe dziury, albo zmodyfikować poduszkę. Ja robie drugą opcję...
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Autor Chciałem żeby było już bezawaryjnie bo z tego co wiem to sttasznie się sypią te poduszki ori.
Opublikowano 12 Lipca 201511 l Autor Silnik już siedzi od wczoraj i podwozie poskładane :-) przy okazji wymieniam co się da na nowe żeby już nigdzie nie zaglądać :-)
Opublikowano 12 Lipca 201511 l Darku, jak masz możliwość to posprawdzaja sobie przewody z wody i ewentualnie spójrz na węże od ukl wspomagania, zobacz przy jakimś świetle czy nie ma jakiś pęknięć, lepiej sprawdzić to jeszcze teraz niz pozniej miałoby sie okazać ze poskladasz a coś bedzie lecieć....wiesz o co mi chodzi ???? Powiedz mi , czy uszczelki pod pokrywy zaworów te półksiężyce po 4 szt na glowice wymieniłeś?? Widzę ze masz niebieskie i sie zastanawiam bo mi jak zamawialam to przyszły w kolorze ecru.... Ten niebieski daje lepszego efekta
Opublikowano 13 Lipca 201511 l Autor Co do przewodów to sprawdzam :-) uszczelki mam wszystkie nowe. Te pół księżyce takie były już w komplecie z ussczelkami pokryw :-)
Opublikowano 13 Lipca 201511 l Kibicuje projektowi. Podoba mi się podejście do sprawy. Jak chce sie mieć bezawaryjne wozidło to inwestycji sie nie ucieknie..
Opublikowano 13 Lipca 201511 l :) :) Ja na twoim miejscu Darku podjechalbym pod dystrybutor i do pełna zalał...stracił sie na jakiś czas i wyjeździl wsio do rezerwy. Oczywiście jest to potrzebne w celu sprawdzenia fury itp. - tak żonie bym powiedział, a pozniej każdy weekend podobnie :)