Morpheus Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Świeża piękność śląska :-)1.9 TDI 116 kucyków :-) 2000r. z przebiegiem 180k. 17 calowe felgi Dezent S ,oponki Firestone Firehawk SZ90 225/45, sportowe, obniżone zawieszenie ;-) i tyle jej starcza narazie tylko 1 foteczka trzeba cos na swieżo porobic jak tablice dostane
rafalekx Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ładniutka czekamy na więcej fotek, wnętrze też koniecznie pstryknij
Patrykbor Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Ładna tylko fotki dodaj jakieś i zmień oznaczenie silnika ajm taki na pewno masz
Morpheus Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 Ok jak sie uda jutro będą nowe foteczki wraz ze srodkiem... a teraz pytanko.. jaki najlepiej olej do tego silniczka.. to raz.. a 2. sprzeglo slizga i odrazu chce wymienic teraz pytanie jakie najlepsze i ile $ + robocizna.. i najwazniejsze.. czy jest ktos kto moze mi polecic jakis doobry servis na trasie piekary - katowice :-)? gdzie moge servisowac moja perełke?
stuff Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 fajne audi, nieźle się prezentuje, przydałoby się więcej fotek... jeśli chodzi o olej to ja osobiście nalałbym mobila półsyntetycznego, w sprawie wymiany sprzęgła się nie wypowiem bo się nie bardzo orientuje...pzdr
topor Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 siemnako kolego:) ja wymienialem sprzeglo bo sam je zajechalem:) samo sprzeglo ok 600zl plus wymiana 250:) w moim przypadku tak bylo w dobrym warsztacie.. moze znajdziesz taniej.
Rekomendowane odpowiedzi