Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] jak zamontowac glosniki na tylnej polce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj zakupilem odtwarzacz o mocy 4x52W i gosniki o mocy 60W na tylna polke nie wiem czy po podlaczeniu bede mial czysty dzwiek i odpowiedni bass dodam jeszcze ze w drzwiach mam standardowe glosniki problem jest z glosnikami ktore chce dac na tylna polke poniewaz pod polka jest blacha z za malym otworem magnes wejdzie a glosnik juz nie najgorsze ze wycielem juz otwor w materiale glosniki sa te owalne a co mam zrobic z blacha mozna ja w jakis sposob wyciac by poszezyc otwor prosze o pomoc przeciez nie bede cioł fleksem bo uszkodze tapicerke :mysli:

Opublikowano

wiertarka, pilnik, brzeszczot i duuuużo cierpliwości...

Opublikowano
  • Autor

a nie przyszkadza to ze glosnik jest o mocy 60W natomiast radio ma na wyjsciu tylko 52W i jeszcze jedno pytanie jak sie wyciaga tylna polke zeby dostac sie do blachy dodam ze moje tylne siedzenia nie sa skladane

Opublikowano

niekoniecznie trzeba ciac :) nie napisales jakiej wielkosci masz te glosniki zakladam ze 16-stki jak tak to mozesz dokupic do nich dystansy dedykowane na tylna polke przykrecasz je na orginalne otwory na nie glosniki i po klopocie :hi:[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 23:25_________________________________________________sorki nie doczytalem ze to sa owale :wallbash:no to tak jak koledzy pisza ciecie ale tak czy inaczej ja po tych glosnikach niespodziewal bym sie jakiegos konkretnego basu napewno nie bedziesz zadowolony :no:

Opublikowano

ja sobie dorobilem polke sam i wyzej ja umiescilem aby mi sie jajka 6x9 JBL-a zmiescily trzeba oparcie tylnich siedzen wynontowac a pierw musisz wyjac zaglowki

Opublikowano

osobiscie uwazam ze nie montuje sie glosnikow w tylna polke bo to mija sie z celem... :gwizdanie:

Opublikowano

nie do konca nie ma lepszego miejsca na wieksze glosniki niz seryjne wlasnie na tylnej polce wiec nie wiem czemu mija sie to z celem ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polke wyciaga sie nastepujaco: jesli nie skladaja ci sie siedzenia bedziesz mial troche trudniej ale powinienej dac rade musisz wyciagnac zaglowki nastepnie podwazyc polke tak aby wyskoczyla z zatrzaskow trzyma sie chyba na 4 zatrzaskach mozesz zaczac od jednej strony lub odrazu na srodku u mnie wyskoczylo lekko jesli juz wyskoczy z zatrzeskow musisz pociagnac ja do siebie na koncu polki znajduja sie kolejne 3 zatrzaski w formie jakby wsówek po 1 z kazdego boku i jeden na srodku gdy juz wyciagniesz polke objawia sie problem bo niestety pasy przechodza przez nia ja dalem sobie rade bo polorzylem ja na zlorzonych siedzenia i moim przypadku wycinalem w niej dziury ty mozesz wycinac dziury w blasze od strony bagaznika ale po mojemu szkoda ciac blachy bo tego juz nigdy nie naprawisz a orginal to orginal wiec kombinuj z dystansami