ChiPis Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam, Poszukuję dywaników do a4 b8, W kolorze czarnym (czy też ciemnym grafitowym), materiałowe. Interesuje mnie głównie dywanik od kierowcy który ja mam zniszczony, resztę mam bardzo ładną. Czy polecicie jakąś firmę? Chyba, że można kupić jeden dywanik Ori. Jeżeli tak to czy ma jakiś konkretny numer?
gaciu Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Wydaje mi sie, że na naklejce pod spodem dywanika będziesz miał numer części pojedynczego dywanu oraz całego zestawu (no chyba że nie masz ori w tym momencie to odsyłam do kolegów z aktualna ETKA-ą). Zestaw będzie droższy ale nie bardzo dużo, więc może lepiej kupić wszystkie...
ChiPis Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 Znalazłem gostka co szyje dywaniki, mam mu wysłać oryginalny na wzór i zrobi mi z tego samego materiału i koloru plus wzmocnienia na piętę i boki, żeby nie wyginał się niepożądanie dam zdjęcia jak przyjdzie i jak cenowo się to przedstawia
bundy75 Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Znalazłem gostka co szyje dywaniki, mam mu wysłać oryginalny na wzór i zrobi mi z tego samego materiału i koloru plus wzmocnienia na piętę i boki, żeby nie wyginał się niepożądanie dam zdjęcia jak przyjdzie i jak cenowo się to przedstawia Nie wiesz, czy gość wstawia też te zatrzaski, które są w przednich ori dywanikach? Niby pierdoła, ale dywanik się trzyma na swoim miejscu :-)
ChiPis Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 O to nie zapytalem. [emoji14] powiedzial ze robi jak oryginaly [emoji14] zapytam jutro jak bede wysylal i dam znac Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) stoper przydatna sprawa a zakup pojedynczego to ciekawy pomysł - przede wszystkim jednak niszczą się te u kierowcy Edytowane 3 Lipca 2015 przez Kamyk
michu10 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 jak co to daj namiar na goscia bo tez szukam dywanu kierowcy do b5
andynl Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Stoper możesz sam sobie kupić w ASO i wstawić żadna to filozofia ja wstawiałem u siebie w tylnych dywanikach
ChiPis Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Stoper możesz sam sobie kupić w ASO i wstawić żadna to filozofia ja wstawiałem u siebie w tylnych dywanikach Masz może numer części? I czy opisałbyś krótko montaż?
andynl Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Niestety numeru nie mam, kupowałem w sklepie ASO Online i nie było podanych numerów. Montaż prosty, wycinasz otworek w dywaniku, stoper składa się z dwóch części wkładasz w otwór i zaklikujesz a w wykładzinę podłogi wkrecasz kołek który się zatrzaskuje w stoperze
ChiPis Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Uszyte dywaniki. Ze wzmocnieniem.na pięcie, gumowa twarda podszywka i stopery. Jutro wrzuce kontakt do chłopaka co mi to szył bo kurde zgubiłem wizytówke.. :/ Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
zabiello Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Uszyte dywaniki. Ze wzmocnieniem.na pięcie, gumowa twarda podszywka i stopery. Jutro wrzuce kontakt do chłopaka co mi to szył bo kurde zgubiłem wizytówke.. :/ Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Jakoś tak jasno wygląda, nie jest jaśniejszy od reszty w samochodzie?
ChiPis Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 Są jaśniejsze, ale takie docelowo chce wszystkie ;P
zabiello Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja mam teraz z petex'a welurowe i są ciut ciemniejsze od oryginalnych ale również pasują idealnie.
bialy986 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Stoper możesz sam sobie kupić w ASO i wstawić żadna to filozofia ja wstawiałem u siebie w tylnych dywanikachSiemka.Możesz się pochwalić jak montowales do siebie na tył stopery?Też niestety nie mam,a nowe dywaniki aż się proszą o przymocowanie ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
andynl Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W dywaniku wycinasz mały otwór i tam zaklikujesz kółko, w wykładzinę podłogi wkrecasz kołek (ma swoj gwint) i ot cała filozofia
bialy986 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W dywaniku wycinasz mały otwór i tam zaklikujesz kółko, w wykładzinę podłogi wkrecasz kołek (ma swoj gwint) i ot cała filozofiaDywaniki mam z otworami,będę musiał w podłodze dorobić tylko kołki.Można je w ASO dostać?Mocno się u Ciebie trzymają?Bo wiem ze te z przodu to mają jakąś blaszke pod spodem.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
andynl Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W dywaniku wycinasz mały otwór i tam zaklikujesz kółko, w wykładzinę podłogi wkrecasz kołek (ma swoj gwint) i ot cała filozofiaDywaniki mam z otworami,będę musiał w podłodze dorobić tylko kołki.Można je w ASO dostać?Mocno się u Ciebie trzymają?Bo wiem ze te z przodu to mają jakąś blaszke pod spodem.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Trzeba się trochę posiłować żeby je wkręcić więc nie sądzę żeby wypadły na pewno kupisz to w ASO, niestety ja kupowałem w sklepie ASO online i nie podane były numery więc nie mam pojęcia
bialy986 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ok,dzięki.W wolnej chwili sobie poszukam albo zadzwonię i spytam o cenę. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi