czwura Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Witam Jak w temacie, mam prawie kompletną wiązkę 3G+ tylko mam dwie wtyczki obcięte jedną od wyświetlacza i drugą od zmieniarki obie są chyba z trzema kabelkami. Ma ktoś schemat ich podłączenia??? I jeszcze jedno - gdzie jest regulator napięcia w b8? Edytowane 3 Lipca 2015 przez czwura
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Do wyswietlacza ida dwa kable , ktory potrzebujesz ?zmieniarka ma trzy kable ; zasilanie , masa oraz diagnoza
czwura Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) A gdzie podpiąć "diagnozę"? W wyswietlaczu chodzi mi o wtykę osmiopinową z dwoma kabelkami Gdzie jest regulator napięcia? Edytowane 3 Lipca 2015 przez czwura
wrclaguna Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Diagnoza idzie do sterownika GATEWAY wtyka 20 PIN/PIN10 ( mostkujemy z obecnym pinem)Zmieniarka ma wtyke 8 PIN ; - PIN1 masa - PIN 2 zasilanie ( BEZPIECZNIK 5A 1 wtyka brazowa po prawe stronie deski )- PIN 5 diagnozaWtyka 8 PIN monitora 3G ;PIN 4 zasilaniePIN 5 masaREGULATOR NAPIECIA ? czego ???
czwura Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 Regulator napięcia tunera 8k0 959 663. Do niego idzie gruby biało-czerwony kabel na pozycji 12
wrclaguna Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Mowa jest o stabilizatorze napiecia od STAT/STOP Masz go w bagazniku po lewej stronie ( wneka tam gdzie akumulator)
czwura Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Coś nie tak. Ten kabel jest bardzo długi ma ze 4m, a wiązkę od 3G+ sam wyplatałem z instalacji. Fakt miało to audi start/stop i ja tez mam. Dodam że wiązka jest z auta 2012/13 a ja mam z 2010 Edytowane 4 Lipca 2015 przez czwura
wrclaguna Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 daj fotke albo numer bo nie wiem o czym piszesz teraz .
czwura Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Patrzyłem u siebie w bagażniku nic tam nie mam. Kabel biało czerwony wychodzi z głównej wtyki tunera i ma z 4 metry. Wtyczka z którego go wypiłem pasuje do sterownika o numerze 8k0959663, chyba ze te pasuje tez i gdzieś indziej. Zdjęcie wysłałem Ci na meila bo tu nie umie przez tel umieścić. Mowa jest o stabilizatorze napiecia od STAT/STOP Masz go w bagazniku po lewej stronie ( wneka tam gdzie akumulator) Faktycznie jest tam stabilizator. ZWRACAM HONOR! Tylko ze u mnie jest inny niż w tym aucie z którego wyplatałem instalacje 3G+ i nie mogę go tam podłączyć. Gdzie w takim wypadku go podłączyć ??? Edytowane 4 Lipca 2015 przez czwura
Rekomendowane odpowiedzi