pumaboss Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam! Chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej zapłacę za aktualizację i spolszenie MMI 3G w ASO. Wersja obecna to: http://www.directupload.net/file/d/4040/l5yyv39x_jpg.htm Chcę się dowiedzieć jaka cena ponieważ do najbliższego serwisu mam sto coś kilometrów. 1
wrclaguna Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 ASO nie robi spolszczenia do twojej jednostki .Cena oczywiscie cie zwali z nog jesli chodzi o mapy Jakaby co to robimy wysyłkowo takie cos
pumaboss Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) ASO nie robi spolszczenia do twojej jednostki . Cena oczywiscie cie zwali z nog jesli chodzi o mapy Jakaby co to robimy wysyłkowo takie cos Szkoda że ASO nie robi spolszczeń, bo miałem się wybrać. Dziękuję za odpowiedź A co co chodzi z tą wysyłką?? Edytowane 6 Lipca 2015 przez pumaboss
wrclaguna Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 wysyłasz czytnik a ja robie ci PL MENU oraz najnowsze mapy Reszta info na PW
daffy Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam to jaki koszt wgrania PL MENU i najnowszych map Daj namiary na PW
Rekomendowane odpowiedzi