Janis Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam mam okazje kupić tłumik z S4 b6 ori w dobrych pieniążkach i zastanawiam się czy on będzie jakoś kompatybilny z moim 1.6 czy nie będzie wydawał jakichś innych odgłosów i czy będzie miejsce na zamontowanie jego?Pozdrawiam.
cptolgierd Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Hmm, S4 ma napęd Quattro, Ty nie. Prawdopodobnie będzie szedł inaczej pod podłogą. Ale końcowy powinien podpasować. Edytowane 12 Lipca 2015 przez cptolgierd
Janis Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Fakt lecz końcowe tłumiki co oglądam to nie ma " pasuje do Quattro " tylko uniwersal. Hmmmm
cptolgierd Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zauważyłem teraz że temat dotyczy A4 b6, a nie b5. Możliwe że podejdzie bez rezania bo w a4 b6 podłoga jest tak zrobiona że napęd quattro można dorezać więc z tłumikami nie powinno być problemu. Poczekaj na inne odpowiedzi.
Ever Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Wkładając tłumik z s4 do 1.6 nie osiągniesz ani dźwięku ani mocy s4. Tłumik o ile będzie się dało zamontować, to nie będzie plug&play, więc zasstanów się jaki to ma sens. Pozdrawiam
Janis Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Nie spodziewam się ani tego, ani tamtego tylko po prostu męczy mnie prześwit przez jedną rurę
przemek11 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 to jak już to tłumik z S4 b5 do Twojej wkładaj. prędzej będzie pasował sam końcowy tłumik z s4 b5 niż z b6, bo przecież tam był rozdwojony na dwie strony, wkładając jeden z jednej strony do Ciebie nie zapełnisz prześwitu. Wrzuć jakiś co ma "dwururkę" na końcu i będzie git
Ever Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dokładnie wrzuć jakiś z dwururką lub poprostu dospawaj końcówki do swojego
Rekomendowane odpowiedzi