Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Oswietlenie wnetrza(pali bezpiecznik)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .mam problem z oswietleniem wnetrza pali bezpiecznik.Jaka moze byc przyczyna,czy ktos moglby pomoc.

Opublikowano

zwarcie ;) powyciągaj wszystkie lampki oświetlanie i posprawdzaj czy wszystko ok, a jak z centralnym zamkiem?? działa??

Opublikowano

Witam centralny dziala ,alarm tez ale jak przelacze na polorzenie 0.DIODA SYGNALIZACYJNA OTWARTYCZ DZWI pali sie caly czs gdy przelacznik jest ustawiony w prawo i wtedy alrm zalancza sie sam.Bylem u elektryka ale powiedzial ze nie warta gra swieczki.

Opublikowano

pomalu, bo nie zabardzo rozumiem twojego opisu, w jakich okolicznosciach pali ci bezpiecznik? rozumiem ze dioda sygnalizujaca otwarcie drzwi to dioda od alarmu, no i pytanie zasadnicze, stało sie to jakoś nagle czy juz tak miales

Opublikowano

Witam bezpiecznik pali od razu ,stalo sie to od razu przedtem wszystko dzialalo.Centalny i alarm dziala ale alarm tylko w polozeniu srodkowym suwaka lampki.

Opublikowano

alarm dokladany czy ori??

Opublikowano

Chyba ori bo mam go 6 miesiecy wiec nie jestem pewny.

Opublikowano

z ori mam na mysli orginalny audi, czyli w kluczyku, i po uzbrojeniu go zalacza sie dioda w przycisku swiatel przeciwmgielnych tylnych i na slupku za kierowca jest przycisk do wylaczenia czujek ruchu, jezeli masz jakas dodatkowa diode i jakis pilot do tego alarmu to pewnie byl dokladany, jezeli dokladany to w jego instalacji bym szukal przyczyny palenia bezpiecznika