stachu33 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Witam Mam problem z centralnym zamkiem przy zamkniętych drzwiach cały czas siłowniki otwierają. Przestaje się to dziać po otwarciu drzwi. NIe wiem czy to ważne ale problem pojawił się podczas deszczowych dni a znika gdy auto pochodzi kilka minut i nagrzeje się. Proszę o jakieś wskazówki.[br]Dopisany: 29 Październik 2008, 20:38_________________________________________________Witam ponownie Wczoraj zrobiłem analize VAG i gościu powiedział że w systemie jest wszystko wporządku a modół komforu zachowuje sie normalnie. A moje auto nadal jak jest zimne wali centralnym zamkiem - prosze pomóżcie może ktoś miał już taki problem
marian1960 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 "Przestaje się to dziać po otwarciu drzwi.",to chyba wskazówka,tapicerka na bok i sprawdzenie kabelków dochodzących do drzwi (w gumowej osłonce) poprzez naciąganie,dość mocne.uszkodzony pęknie bo prawdopodobnie trzyma go izolacja. pzdr.
stachu33 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 Dzięki za podpowiedź Wczoraj od tego trzaskania padł mi alarm więc mój mechanior odłączył go całkiem. Niestety trzaskanie zamkiem nie znikło. Wygląda to w ten sposób że przy zamkniętych drzwiach jak tylko czujnik zmierzchu wyłączy podświetlanie przycisku od świateł awaryjnych to następuję trzaśnięcie centralnym zamkiem i tak w kółko dodatkowo gdy były dni bardzo deszczowe zamek trzaskał cały czas - dopóki samochód się nie rozgrzał wtedy wszystko ustępuje Pozdrawiam[br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 08:30_________________________________________________Witam Dziś oiękny słoneczny dzień temperatura 16 stopni i odziwo trzaskanie zamkiem ustało ciekawe czy jak temperatura obniży się znowu zacznie Pozdrawiam[br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 10:05_________________________________________________Witam Ponownie Sprawa Rozwiązana - Padnięty modół komfortu Wymieniony na nowy ----- Wszysrko działa Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi