Mesiah Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam. Planuje wrzucić gaz do swojego 1.8 ADR. Nie znam się na tym więc szukam zaufanego zakładu który mnie nie oszuka. Celuje w porządną instalacje nie żadne druty. Może polecicie coś od siebie? Na tę chwilę mam na oku tylko cargaz z Olsztyna.
mdziaba Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja zakładałem w Olsztynie http://www.autogaz.olsztyn.pl/ ja ma 1,8t i kosztowąło mnie ok 2600 za BRC ogólnie polecam w ciągu dnia założyli i sądze ze do zwykłego 1,8 to bedzie duzo tańsza i nie potrzeba jakiegos specjalisty.
Picia Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Cześć różne opinie są na zakładanie lpg w serwisie u p.Predko.Ja zakładałem BRC w miejscowosci Kramerowo to jest jakieś 25km za Olsztynem w kierunku Mrągowa ljeżdzilem 2 lata bez zadnych przygód i sprzedałem samochód miałem silnik 2.6 ABC bardzo dobry fachowiec.
Mesiah Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Opublikowano 18 Lipca 2015 Ogarnięci kolesie? Nie kombinują za dużo? Chce to zrobić porządnie i nie zaglądać pod maskę (prócz filtrów).
radziodm Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Ja zakładałem w Olsztynie http://www.autogaz.olsztyn.pl/ ja ma 1,8t i kosztowąło mnie ok 2600 za BRC ogólnie polecam w ciągu dnia założyli i sądze ze do zwykłego 1,8 to bedzie duzo tańsza i nie potrzeba jakiegos specjalisty. Ja też zakładałem tu do mojej 1.8t BFB, ogólnie jestem zadowolony spalanie klasa, moc też ok wszystko zrobione ładnie i estetycznie, ale jest małe ale... To 3 samochód jaki tam wstawiałem, i teraz tak: szwagier ma dokładnie taki jak mój (wstawialiśmy rok po moim prosiłem o butle 60 kilka litrów bo u mnie taka weszła - powiedzieli, że zobaczą co tam wejdzie (pomimo moich próśb o taką butle jak u mnie, wstawili mniejszą, przełącznik gazu też nie tak jak chciałem, w komorze silnika plastiki pochlastali jak się im podobało kiepska regulacja, do tego jakieś śmieszne teksty, że turbo już na wykończeniu - dodam, że po kilku miesiącach samochód pojechał na kolejną regulacje by zwiększyć dawkę gazu bo wywalało błąd na kompie - moc wzrosła), 3 samochód: polo 1.4 instalacja wykonana estetycznie i całość pracuje bardzo dobrze Wnioski: trzeba mega dokładnie ustalać każdy szczegół instalacji, i nie ma czegoś takiego, że "się zobaczy". W firmie jak widać są bardzo dobrzy gazownicy, ale i tacy, że szkoda gadać... Edytowane 19 Lipca 2015 przez radziodm
Mesiah Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Opublikowano 19 Lipca 2015 No i bądź tu mądry. Dzięki za obszerną opinie. Słyszał ktoś może o gaszentrum z Porannej 21?
Rekomendowane odpowiedzi