mariuszbielsko Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) z nowosci wpadł -silowniki automatycznego otwierania klapy od kolegi LIZUK1990 dzieki wielkie za ogarniecie kolejnej zabawki { w dziale sprzedazy zapisy na kolejne zestawy} POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -sufit czarny s-line {komplet} upload images free images hosting -tapicerka bagażnika -tapicerka klapy -blendy bosse {moje 2 maiły wady} -roleta bagaznika image ru -listwy wewnetrzne S-line jpg images zestaw listew S-line zewnetrznych do sprzedazy od kolegi autko odstawione do warsztatu: - rozrzad INA + pompa wody+ termostat image free hosting upload pics free image upload -olej + fltry, napinacz, termostat,rolka nap. pas.wiel,rolka prow.pas.wiel, napinacz uploading images -przednie tarcze+ klocki uploadimage -wymiana oleju skrzyni -wymiana oleju naped -pompka spr. reflektorow -wymiana plynu hamulcowego -filtr paliwa -łaczniki tył lemfoirdera reszta sie okaze po rozebraniu co jeszcze nadaje sie do wymiany pozd -Regeneracja alternatora pic hosting reszta fotek na dniach, sufit do drobnego czyszczenia {czym proponujecie czyscic} Wał napedowy nie wymagal regeneracji wiec został w tym stanie co byl co do zawieszenia okazało sie ze jest peknieta sprezyna wiec wpadł oto taki zestaw nowka sztuka zawieszenie gwintowane AP images upload oraz kompletny zestaw wahaczy firmy LEMFORDER W skład zestawu wchodzi:2x wahacz górny przedni2x wahacz górny tylny2x wahacz dolny przedni2x wahacz dolny tylny2x łączniki stabilizatora2x końcówki drążka kierowniczegokomplet śrub montażowych i nakrętek HD free screen capture software zdjecie przykladowe Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez mariuszbielsko
kalbi Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pojechales na bogato widze bardzo ladne graty
mariuszbielsko Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziekowac koledze ogólnie zabawa wyszła bardzo dózo Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez mariuszbielsko
kalbi Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja mam AP skrecone na max tyl i opona jest idealnie rowno z blotnikiem przod tak samo spasowany ale nie wiem ile jest na przodzie cm musisz juz sam sprawdzac i ustawiać.
Maciornik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Lecisz ostro widzę, nie ma żartów. Super furka, jak ten motor sie sprawuje ?
mariuszbielsko Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Lecisz ostro widzę, nie ma żartów. Super furka, jak ten motor sie sprawuje ? dzisiejszy motor super dzieki wielkie na dzien dzisiejszy co do motoru nie moge złego słowa powiedziec nie zawiodła i ma nadzieje ze nie zawiedzie za tydzien zrobi ponad 2 tys km sie okaze ja sie spisze Ja mam AP skrecone na max tyl i opona jest idealnie rowno z blotnikiem przod tak samo spasowany ale nie wiem ile jest na przodzie cm musisz juz sam sprawdzac i ustawiać. ja dziś postawiłem swoja na kołach przód na połowie gwintu skręcony siedzą kola w nadkolach, z tylu o 3 cm od nadkola i do tego wyrównam przód puki co pierwsze fotki na gwincie skreconym w połowie regulacji photo host picture uploading photo sharing websites Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez mariuszbielsko
boro81 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Fajnie wyszło z tym gwintem , powiedz kolego miałeś problem z tylnymi sprężynami ? Również mam quattro i czytałem , że jest problem żeby wyciągnąć ,włożyć nowe sprężyny. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez boro81
kupczak90 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale poszło hajsu na ten serwis Oby się samochód odwdzięczył Aha i weź Pan ten gwint skręć bardziej Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez kupczak90
mariuszbielsko Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Fajnie wyszło z tym gwintem , powiedz kolego miałeś problem z tylnymi sprężynami ? Również mam quattro i czytałem , że jest problem żeby wyciągnąć ,włożyć nowe sprężyny. to fakt z tyłu jest prze h.... nowa sprezyny wsadzic scisnieta na maxa regulacja rozkrecona , 3 osoby do wsadzania i zajmuje to jakies 10 minut str Ale poszło hajsu na ten serwis Oby się samochód odwdzięczył Aha i weź Pan ten gwint skręć bardziej ten servis pochłonoł w h... hajsu, zasłuzyła sobie 2.5litrówka przez 2 lata na taki servis a mowia ze to padaki , co do gwintu za jakies 2 tygodnie bedzie skrecona teraz czeka ja 2500 km do ogarniecia pozdr a dzis wpadł bagaznik dachowy+box
Indi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No Mario zaszalałeś z wydatkami tj pisali wcześniej oby się odwdzięczyła
mariuszbielsko Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No Mario zaszalałeś z wydatkami tj pisali wcześniej oby się odwdzięczyła mam nadzieje ze da odpoczac kieszeni pozd zaległe zdjecie z boxem dachowym screenshot image search image free hosting post a picture image hosting without account zbierznosc ogarnieta dzieki wielkie dla kolegi z forum kamelus_
Indi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 taurus , z takim samym teraz jestem nad morzem tak to jest jak się bierze dziecku rowerek i wózek a gdzie reszta
mariuszbielsko Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2016 no tak , ja akurat kupiłęm tego taurusa cena rozsadna za ten gabaryt i nawet prezeci sie fajnie, potrzebowałem box bo nie było gdzie leżaki zapakować a ze wybieramy sie w 4 osoby dorosłe to miejsca w naszych avantach za mało , miejscowosc gdzie bedziemy wypoczywac to Umag-Kanegra {chorwacja} pozd
kalbi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wyglada fajnie ale przod krec jeszcze
mariuszbielsko Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) No mam zamiar skręcić jak wrócę z wczasow I tak audiczka nie zawiadła całe wczasy spisywała sie doskonale co by nikt nie uwiezył ze 2.5 może dać radość, co do dystansu zrobiła 2100 km spalanie 7.2/100km przt 100-130km/h super jak dlamnie przy 4-osobach dorosłych boxie dachowym oraz pełnym bagaznikiem i oczywiscie bakiem, zadnych usterek, olej pełny stan {ani grama nie spaliła} co zaskoczyło najbardziej pozd co do gwinta ap naprawde warty swojej ceny spisał sie doskonale polecam wpadło nowe łozysko koła z skf image upload no limit po przymiarce lotki przyszła pora na malowanie i przymarke teraz tylko czeka na montaz screenshot program uploading images posted image Edytowane 17 Września 2016 przez mariuszbielsko
Czaki89 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Fura mega konkret ! Pakiet S4 robi robotę ! Co ja bym tu zmienił to na pewno było by to inne koło i fifki wydechu bardziej schowane w zderzaku , reszta na pięć. Powodzenia i bezawaryjności ! Edytowane 18 Września 2016 przez Czaki89
instruktor83 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 No i fajnie że o tym piszesz ,bo silnik 2.5 TDI jest traktowany glownie jako najgorsze zlo,a tu prosze zero problemów:-) czyli jak dbasz tak masz :-)
kalbi Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Tez jestem uzytkownikiem 2.5 Tdi i silnik jest jak najbardziej w porzadku jezdze nim bezawaryjnie tym bardziej, ze jest dlubniety. W internecie jest duzo bredni ktore sa powielane przez osoby ktore nie mialy tych silnikow i stąd taka opinia. Auto z miesiaca na miesiac robi sie coraz bardziej dopracowane.
Rekomendowane odpowiedzi