Szylq Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam. W niedziele 19lipca o około godziny 22 we wrocławiu spadło na moje audi drzewo, auto stało na parkingu. Na następny dzień przyjechały dwie kobitki ze spółdzielni i wszystkie auta na które spadło drzewo zostali spisani właściciele i tablice rejestracyjne, każdy się podpisał, porobiłem zdjęcia i jedna z tych kobitek zapewniała ze wszyscy dostaną pieniądze z ubezpieczalni ponieważ parking jest ubezpieczony wyślą do mnie pismo a ja mam na nie odpisać. Wezwaliśmy policje, przyjechali spisali i pojechali. Jest to możliwe ze dostanę jakieś pieniądze z tej ubezpieczalni? jak tak to ile mogę dostać jeśli mam wgnieciony dach, lekko słupek nad drzwiami tylnymi, połamany spoiler i jeszcze kilkanaście rys?
hak64 Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 jak tak to ile mogę dostać jeśli mam wgnieciony dach, lekko słupek nad drzwiami tylnymi, połamany spoiler i jeszcze kilkanaście rys? Znajdź sobie wróżkę, albo zajrzyj w fusy po kawie, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie wyceni szkody na podstawie tak "szczegółowego" opisu. Porobiłeś zdjęcia, to je wstaw. Kosztorys naprawy zwykle robi się na podstawie oględzin (obejrzenia pojazdu) i fotek uszkodzeń.
Rekomendowane odpowiedzi