szkodnik1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie! Od kilku miesięcy jestem właścicielem AUDI A4 B7 AVANT 1,9 TDI silnik BKE. Moja obecna niunia jest z końca 2005, przebieg 113, 088 tys mil / 180, 941 tys km - do końca serwisowana w ASO z pełną historią. Wyposażenie : - 4 x elektryczne szyby -elektryczna regulacja lędźwi -Zawieszenie 1 BE -El. Szyby domykane i otwierane z pilota. -Zewnętrzne lusterka w elektryce + podgrzewanie -Felgi S-line 18 cali -Grill s-line Zrobione : -Program na ponad 140 km- ZROBIONE -fele ( PLASTIDIP) - ZROBIONE -podłokietnik przód - ZROBIONE -gril ( PLASTIDIP ) - ZROBIONE -dokładka z seata leona cupry r - ZROBIONE W planach : -Wycieraczka z Q7 -czarny znaczek tył -przyciemnienie szyb -owiewki na szyby heko -przyciemnienie lamp przód -wywalenie znaczków z klapy -Rolety w tylnych boczkach -system BOSE -Oświetlenie LED ... STARSZE WERSJE ZE STAJNI AUDI Audi 80 AVANT 1.9 TDI Audi A4 B5 1.9 TDI OBECNIE POMYKAM TYYYYMMMM : Kilka fotek zrobionych świeżo po zakupie: Obecnie wygląda tak: Pozdrawiam. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AKCJA PLASTIDIP: GRILL FELE Pozdro Edytowane 26 Lipca 2015 przez szkodnik1
muunv Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Super się prezentuje Świetna robota z plastidipem. Pokaż wnętrze
szkodnik1 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 Wycieraczka tylna z Q7 czy z Q5? zastanawiam się?! widzę że mają takie i takie, nie wiem co lepiej będzie pasować. jakaś sugestia?
shakal Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Z tego co wiem to wszyscy zakładają z Q5 Co do autka to fanie że masz s-line przy tym silniku bo rzadko się trafiały i FIS masz nie kolorowy, przynajmniej na zdjęciach, chyba że zmieniłeś to sorki
PJ3 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Tylko z Q5:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szkodnik1 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 no to założymy Q5. Co do fisa to masz racje to nie jest kolor mój błąd ;-)
Norbas Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Dobry wybór z czarnym grillem Program, który robiłeś wystarcza czy będziesz jeszcze coś grzebał ?
marcinch001 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Dekielki malowałeś czy też plastidip ?
szkodnik1 Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Program starcza w zupełności ( 100 % zadowolenia ) dobre odejście a i na autostradzie sprawdza się w 90 % Warto wydać te 700 -1000 zł. w zależności od firmy i rejonu kraju ;-) Ps. z tego co się dowiedziałem to następny etap to zmiana wtrysków i znów można modzić, ale to tylko słowa gościa który się tym zajmuje. "... Apetyt rośnie w miarę jedzenia..." nie wiem co będzie dalej... Dekielki jak i fele pomalowane plastidipem, na początku przed wyschnięciem widać było różnicę ale na 2 dzień wszystko było ok ( ten sam odcień ) Pozdro Edytowane 26 Lipca 2015 przez szkodnik1
Norbas Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Wiadomo fura do ścigania nie jest, ale przy wyprzedzaniu dobrze czuć się bezpiecznie Bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi