Vanzz3 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Przylacze sie do pytania. Szukam solidnych a zarazem w rozsadnych pieniazkach wstsztatu gdzie wymienia mi okej w multitroniku. Okolice Gliwic +50km
Nail77 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Przylacze sie do pytania. Szukam solidnych a zarazem w rozsadnych pieniazkach wstsztatu gdzie wymienia mi okej w multitroniku. Okolice Gliwic +50km www.synchrocar.pl
turzol Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Jsk to jest z tym olejem w TIPie w końcu? Dzwoniłem do ASO - nie wymieniają, Danecki nie wymienia a wręcz zasugerował że mam tego nie tykać. W książce serwisowej również jest adnotacja, że skrzynia Tiptronic nie podlega okresowym wymianom oleju. Czytam opinie ludzi i zdania są podzielone, jedni wypisują że producent skrzyni (w tym przypadku ZF) zaleca wymianę oleju oraz filtra wraz z uszczelką, zaś drugi obóz przeciwników wymiany mówi żeby tego nie dotykać bo zaczną się problemy. Jestem w kropce
Gibons Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 W tipie się nie wymienia, a jak już chcesz się skusić to tylko wymiana dynamiczna.
turzol Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 W tipie się nie wymienia, a jak już chcesz się skusić to tylko wymiana dynamiczna.Dzięki. Dzwoniłem tez do gości z Synchrocar bo maja pojęcie o skrzyniach. Potwierdzili to co napisałeś. Ale ogólnie nie zalecają , także ja nie dotykam tego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Mnie się wydaje , że skoro producent karze wymieniać to trzeba wymieniać.
turzol Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Mnie się wydaje , że skoro producent karze wymieniać to trzeba wymieniać. To Tez zależy od typu i generacji tipa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Audi sline Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 19 godzin temu, turzol napisał: To Tez zależy od typu i generacji tipa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To Tip już w nowym samochodzie?
turzol Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 5 godzin temu, Audi sline napisał: To Tip już w nowym samochodzie? Zgadza sie
Audi sline Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 13 godzin temu, turzol napisał: Zgadza sie To czemu jeszcze nie natknąłem się na info? co wpadło B8 3.0 TDi?
Rekomendowane odpowiedzi