ognik84 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Czy może mi ktoś pomóc. Gdy kupiłem autko po zapaleniu silnika i ruszeniu z miejsca czasami (nie zawsze) włączała mi się kontrolka z ABS i ESP. Wymieniłem w mojej perełce wszystkie klocki hamulcowe tarcze przednie a tył przetoczyłem, i bez rezultatu.Dalej się zapalają.
arson15 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 może uszkodzony włącznik przy pedale hamulca, ja mam taki objaw ale zapala się samo ESP
adams78 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Sporo o tym na forum, szukałeś? Podepnij pod kompa, wywali błąd. Możliwe, że to moduł ABS. ABS działa?
ykk Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 może uszkodzony włącznik przy pedale hamulca, ja mam taki objaw ale zapala się samo ESP Tez tak mysle.. Czesta przypadlosc B6..
micglo Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 I co z tymi kontrolkami ? doszedłeś do tego? U mnie tak sie działo kilka miesięcy temu - zapaliło się może w sumie 5-6 razy. Po wyłączeniu i włączeniu zapłonu wszystko było ok - do dziś działa (odpukać) bez zarzutu... Na Vaga nie mialem czasu... Daj znać jeśli zlokalizowałeś usterkę. pzdr
kry2503 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam, najpierw sprawdź czy działają ci stopy
Rekomendowane odpowiedzi