Dawidos91 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Witam mam pytanie odnośnie tematu . Natomiast chodzi mi o to czy jak mam program wgrany i czy jak wyciągne pompke chodzby jedną(miałem wymieniany oring bo puścił) to czy trzeba jakąs koretke wprowadzać ? jestem po takim zabiegu i mam wrazenie , ze samochód chodzi troche słabiej w sensie słabsze przyspieszenie itp prosze o wypowiedź kogoś kto się na tym zna Pozdrawiam
egon@ Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Jeżeli nie zmieniłeś pompek na inne to nie ma takiej potrzeby.
hidden22 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 witam. nie chce zakladac nowego tematu. pytanie moje brzmi czy wtryski szybciej zużywają sie po chipie? moje korekty na kazdym to ok 0,30.
egon@ Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 witam. nie chce zakladac nowego tematu. pytanie moje brzmi czy wtryski szybciej zużywają sie po chipie? moje korekty na kazdym to ok 0,30. Po dobrze zrobionym programie nie powinno nic złego się dziać tylko musi być zrobiony z głową pod złóżycie danej jednostki.
Rekomendowane odpowiedzi