Korrki Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam, wybaczcie za taki tytuł ale nie mam pojęcia z czym dokładnie jest problem chodzi o to że jak odpalę samochód to coś zaczyna stukac i nie wiem do konca co to moze byc czy silnik, skrzynia albo cos jeszcze , moze nie dlugo bede mial czas i wybiore sie do mechanika ale chcialbym wiedziec czy ktos z was mial podobny problem i co to moze byc ?
Joziek79 Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam, wybaczcie za taki tytuł ale nie mam pojęcia z czym dokładnie jest problem chodzi o to że jak odpalę samochód to coś zaczyna stukac i nie wiem do konca co to moze byc czy silnik, skrzynia albo cos jeszcze , moze nie dlugo bede mial czas i wybiore sie do mechanika ale chcialbym wiedziec czy ktos z was mial podobny problem i co to moze byc ? Za mało danych żeby cokolwiek powiedzieć na ten temat.
Korrki Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Opublikowano 27 Lipca 2015 niestety wiecej nie powiem bo nie wiem ale i tak dzieki
Joziek79 Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Puka cały czas? Jak jedziesz czy jak stoisz? Głośno? Możesz nagrać?
Rekomendowane odpowiedzi