egon@ Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam Pany mam problem z kierunkami włączam manetke w prawo zaczyna migac lewy kierunek kilka migniec i dopiero zalapoje prawy i analogicznie druga strona tak samo o co chodzi podobno coś ze stykami w manetce moze ktos miał podobny problem i rozwiązał temat?
nitroo Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Sprawdź błędy w VAG, ale chyba manetka się kończy.
egon@ Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 W necie wyguglalem coś o tym ze trzeba przemyc styki w pajaku jakimś kontaktem i jest ok. Wątpię że coś wypluje na VAG ale jutro podlacze i zobaczymy.
garf Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Kolego mam to samo co Ty Rozwiazales sprawę bo nie wiem co robic Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
darko Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 popsikaj jakimś kontakt sprajem do środka manetki, kiedyś miałem podobnie i nie umiałem jeszcze mrugnć zespolonymi, po zapsikaniu i kilkukrotnym rozruszaniem manetkami od dłuższego czasu spokój,
garf Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zaraz sprawdzę i prysne wd40 Zobaczymy Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Kolego piwko dla Ciebie Popruskalem poruszalem i przestalo Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Myslalem ze juz sie uspokoilo ale niestety dalej jak dam prawy kierunek to pali sie lewy i jak delikatnie cofne przekaznik to zapala prawy. Chyba wymiana mnie czeka . ktos poradzi jak jest z ta robotą? Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi