mirazm Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Witam po ostatniej zmianie czasu zegar wbudowany w deske rozdzielczą pokazuje nieaktualny czas. Próbowałem go ustawić, poprzez przycisk umieszczony poniżej lewej, dolnej krawędzi wyświetlacza komputera, ale niestety jego naciśnięcie powoduje jedynie wyświetlenie kilku informacji na wyświetlaczu komputera. Poprosze o jakąś podpowiedz jak można ustawić czas ?
Smieszny Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Pociagnij go do siebie i zaczna mrygac cyfefki i wtedy prawo lewo pokretlem. zmiana np(z godz na min) tez poprzez pociagniecie do siebie
mirazm Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 Dzięki, serdeczne, nie próbowałem w ten sposób, jedynie wciskałem guzik.
Smieszny Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 No bo po wcisnieciu pokazuje to co napisales wyzej
domelq Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Dzięki, serdeczne, nie próbowałem w ten sposób, jedynie wciskałem guzik. Trzeba kombinować na wszystkie strony
henias1987 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 no no pociagnac do siebie i obracac
mirazm Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Ustawienie zegara zakończyło się sukcesem, jeszcze raz wielkie dzięki
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam mi po ostatniej zmianie czasu z letniego na zimowy zegar sam sie przestawił
Rekomendowane odpowiedzi