arek_cccp Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cześć, z racji, że padło mi sprzęgło stare to przyszła pora na nowe i mam pytanie bo w temacie średnio jestem obeznany.. Co założyć by spokojnie wystarczało pod moce 350km450nm..? Jaka tarcza jaki docisk? Wymieniać kompletne sprzęgło z dwumasem + obicie tarczy ? Ktoś siedzi w temacie lub zna kogoś kto się zajmuje sprzedażą zestawu np od sachs?
turbobastard Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Co tam wstawiles kolego bo tez sie zastanawiam nad nowym sprzegielkiem.
IroN_87 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sachs performance.. tylko do quattro niby sprzedają +15% więc bierz z ośki jest do 550NM.. Ja tak zrobiłem i pasuje.. i nie wiem czemu nie oferują do quattro, ale jakoś trzeba sobie radzić.Zamawiałem w compsporcie
arek_cccp Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja zamówiłem sachs performance dodatkowo poszło do nabicia kevlarem, więc sobie powinno bardzo dobrze radzić ogólnie warto obić kevlarem i będzie wystarczająco do 350km~
IroN_87 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zamówiłeś to do quattro +15% czy to mocniejsze do ośki?
Rekomendowane odpowiedzi