lukasz2452 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Witam, od 2 tygodni zauważyłem ze płyn chłodniczy mi ucieka zlokalizowałem przeciek i jest on w króćcu wody prawdopodobnie jest gdzieś pęknięty. Problem w tym ze nie moge nigdzie znaleźć króćca do silnika 2.0 benzyna(ALT) jeśli juz znajdę to jest on niedostępny na magazynie. Jest on prawie identyczny jak do silnika 1.8T do którego nie problem znaleźć różni się tym ze otwór jeden do przykręcenia go jest kilka cm dalej, nie chce mi sie bawić w wiercenie otworu chyba ze faktycznie nie idzie kupić oryginalnego. Zna ktoś jakieś sklepy internetowe gdzie dostanę tą cześć? Czemu tak ciężko go kupić? Dzięki za pomoc
lukasz2452 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wszystkie wejścia na wąż są identyczne kwestia tego czy ten otwór na śrubę po prawej stronie będzie pasował. Nie mam przed sobą starego króćca więc ciężko mi powiedzieć czy to ten. W poszukiwaniach sugeruje się tym ze jeśli w opisie produkty będzie podany mój model auta do będzie pasować.
ancymonek77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wszystkie wejścia na wąż są identyczne kwestia tego czy ten otwór na śrubę po prawej stronie będzie pasował. Nie mam przed sobą starego króćca więc ciężko mi powiedzieć czy to ten. W poszukiwaniach sugeruje się tym ze jeśli w opisie produkty będzie podany mój model auta do będzie pasować. który rok masz auta
ancymonek77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 WIEC NA PEWNO TO TEN (co na zdjęciu) 06B121132D ASO (58 zł) i oring 037121687 ASO (9 zł) dostępne bez problemu
lukasz2452 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Mozesz mi podać link do sklepu gdzie to znalazłeś? Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez lukasz2452
ancymonek77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mozesz mi podać link do sklepu gdzie to znalazłeś? w ASO orginał
lukasz2452 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie Jeszcze jedno, skąd bierzesz nr katalogowy?
ancymonek77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzięki wielkie Jeszcze jedno, skąd bierzesz nr katalogowy? z ETKI
Rekomendowane odpowiedzi