Gość ziXen Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam. Jako że zbliża się dla mnie wyjazd dość długi oraz samotny, to wypadałoby zabrać muzyczkę w trasę. Stąd wpadłem na pomysł, alby ktoś kto będzie miał ochotę się tym oczywiście podzielić, powiedział czego słucha podczas jazdy, tak o Hyde park Idea. Ja osobiście lubię posłuchać czegoś w stylu retro, przykładem może być G-Spott - No Comment, ale czasami najdzie ochota na coś spokojniejszego, tutaj się kłaniają utwory pokroju Raemonn - Star. Zazwyczaj jest to jednak muzyka klubowa. A Wy?
szakal222 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Klasyka .polski rock .grechute lubie.stare techno i trochecroznosci.znudzil mi sie lomot ktorycteraz graja.jeszcze fajnie slucha sie bocheli w trasie
amaradaar Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 nagraj sobie kabarety na noc napewno nie zasniesz
djmesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ja na dalekie trasy proponuje jakąś dobrą sieczkarnie, takich wykonawców jak, Deorro, Nervo, DVBBS, Garrix itp. Jechałem teraz na wakacje 1500 km i fajnie się tego słuchało:D Oczywiście każdy ma inny gust:)
Rekomendowane odpowiedzi