czwura Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam Jak w temacie. Nie wiem do końca za co odpowiada moduł centralnej elektryki ale ostatnio po podciągnięcie granych stołków okazało sie ze mój MCE nie obsługuje tego. Mój moduł jest z literka N na końcu. Jaki numer modułu jest najbardziej wypasiony? Czy pasuje moduł od poligrafia do 2010? Co w ogóle obsługuje ten moduł bo na forum znalazłem tylko opis przy montażu bixenonow.
MarcinOslo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ogolnie mowiac cala elektryka z przodu auta podlaczona jest pod MCE ,lampy ,wycieraczki ,czujnik swiatla itd. Z koncowka D obsluguje chyba wszystko. Z polifta pasowal nie bedzie.
Góral65 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam Jak w temacie. Nie wiem do końca za co odpowiada moduł centralnej elektryki ale ostatnio po podciągnięcie granych stołków okazało sie ze mój MCE nie obsługuje tego. Mój moduł jest z literka N na końcu. Jaki numer modułu jest najbardziej wypasiony? Czy pasuje moduł od poligrafia do 2010? Co w ogóle obsługuje ten moduł bo na forum znalazłem tylko opis przy montażu bixenonow. Najbardziej wypasiony jest z końcówką P i takiego szukaj , z końcówką D mogą nie obsługiwać wszystkiego w autkach od 2010r , co do MCe z polifta to nie bardzo inne kodowania wywala dużo błędów, co nie oznacza że nie da się zrobić ktoś zmieniał cały przód z przed na polifta wraz z mce , a panel klimatronika już zmieniałeś?
Góral65 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 BE jest tez wypasny to z dwoma literka do przedlifta też pasi
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 BE jest tez wypasny to z dwoma literka do przedlifta też pasi Oczywiscie po 2010
Misiek11 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam. Odgrzeje trochę temat bo powoli próbuje kompletowac graty na mody. Czy moduły mce oraz komforty przedlift politf pasują P&p? Oraz zna ktoś może, funkcjonalność modułu 8K0 907 063 DS. NIGDZIE nie, mogę znaleźć jakieś informacji odnośnie co obsługuje
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 13 godzin temu, Misiek11 napisał: Oraz zna ktoś może, funkcjonalność modułu 8K0 907 063 DS. NIGDZIE nie, mogę znaleźć jakieś informacji odnośnie co obsługuje Nie ma takiego sterownika z takimi literkami
Rekomendowane odpowiedzi