lukasz_b6 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Skończyłem. No może prawie skończyłem, ale już jestem na tyle zadowolony z efektów, że pochwalę się. 1.9 TDI, 130KM, Sedan. Mój pomocnik dzielnie czuwał, żeby nikt mi nie przeszkadzał podczas malowana zacisków: Do zobaczenia na ulicach. Ł. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez lukasz_b6
mariuszbielsko Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 siemka łądna b6 a co to za wgniotki na błotniku
Rabbi Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) wywal tego kondoma z kierownicy,gałkę biegów załóż oryginalną bo szpecą auto błotnik też wypadałoby naprawić bo też psuje wygląd. bezawaryjności życzę Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Rabbi
lukasz_b6 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dlatego napisałem prawie gotowa Błotnik i tylne drzwi do zrobienia.
PrzemoS4 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Panowie, to tylko kosmetyka i małe detale do poprawy
Rekomendowane odpowiedzi