Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BRB+]Srebrny Resorak/S-line/Koło 19"/Eibach Sportline/Hebel320-288mm/Tunel USA/Bose/Kiera B8.5/153KM<>330Nm/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ćwiczyłem wytrwałość :decayed::decayed: 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wczorajszy spontan i fota z vhs na szybko :decayed: 

IMG_20170824_122203.JPG

Opublikowano

Zacna fura, już po zakupie wyglądała świetnie, a teraz to już :kox::buhaha:

Srebrny zawsze mnie uwodził :heat:

powiedz mi gdzie dorwałes taka nakładkę carbowana na kluczyk?): i gałkę biegów pikowana  masz nowa czy obszyta ?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki ale jeszcze trochę brakuje :decayed: Ostatnio na szybko kupiłem fele z Q5, może zostawię je na zimę... 

Nakładka na kluczyk była z allegro, na ebay'u też są ;) 

Gałka jest z A3 8P s-line. Żeby spasowac mieszkania pod ramkę B7 trzeba troszkę się pomeczyc ;) 

Opublikowano

Chodzi mi o sama gałkę, mieszek z ramka zostanie mój :)

Opublikowano
  • Autor

Troche trzeba sie nameczyc z dopasowaniem bo jest inny zatrzask pod galka ;) 

Opublikowano

Wymieniałeś najpier wzmaniacz na bose i ciagnales kable do przodu czy podpiąłeś ten głośnik centralny bezpośrednio ? Niby 2ohm ale nie wiem jak to będzie współpracować na radiu, bo mam to w planach, wrzucić do drzwi jakieś inne głośniki ale na fabrycznym rns-e i ten centralny z bose 

Opublikowano
  • Autor

Wymienialem jak wszystko bylo na bose systemie. Glosnik centralny mozesz podlaczyc na za pomoca starej wiazki ;) zeby ori kabel pprzeciagnac do deski to trzeba sporo sie nameczyc :facepalm: 

Opublikowano

Mam harmon, wiec jakiś głośnik tam jest, tylko czy jest sens wymieniać na centralny z bose, jest wielka różnica? I czy te 2ohm nie będą przeszkadzać jak będzie to pod radio podpięte jak teraz 

Opublikowano
  • Autor

To juz zalezy od ciebie ;) po przejsciu z ampifilter na bose jest roznica wedlug mnie ;) mowa o centralnym glosniku. 

Ty masz wsio na 4omy? Bo jak tak to nie masz po co montowac 2omôw, chyba ze pod wzmacniacz ampifilter, ktory takze ma 2omy :) 

Opublikowano

Tak, mam wzmak amplifier i pod niego podłączyłem tube z q5 i gra rewelacyjnie, ale nie widzi mi się ciągnąć kabli na przód żeby tylko rezystancja była jak trzeba, lepiej chyba kupić lepsze głośniki w drzwi i tweetki na 4ohm żeby na rns szło jakoś lepiej, i wyciszyć drzwi 

Opublikowano

Nie mogę znaleźć tych naklejek na kluczyk :wallbash:, na all tylko niebieskie 

a gałka z a3 od tej a4 się różni czymś ?

Opublikowano

Jesteś bardziej obeznany na modach, jest sens plastidipem walnąc obudowy lusterek? Jakiś srebrny Mat, na próbę i dyfuzor tył 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, WydRos napisał:

Tak, mam wzmak amplifier i pod niego podłączyłem tube z q5 i gra rewelacyjnie, ale nie widzi mi się ciągnąć kabli na przód żeby tylko rezystancja była jak trzeba, lepiej chyba kupić lepsze głośniki w drzwi i tweetki na 4ohm żeby na rns szło jakoś lepiej, i wyciszyć drzwi 

Nie ma sensu bawic sie z podmiana lub rzezbieniem wiazki pod glosnil bose ;) albo lepsze glosniki albo cale bose ;) 

Nie mogę znaleźć tych naklejek na kluczyk :wallbash:, na all tylko niebieskie 

a gałka z a3 od tej a4 się różni czymś ?

Sprawdz na ebay.com 

co do galki to niby ta z a4 jest wieksza czy jakos tak no i oczywiscie do tanich nie nalezy :decayed: 

Jesteś bardziej obeznany na modach, jest sens plastidipem walnąc obudowy lusterek? Jakiś srebrny Mat, na próbę i dyfuzor tył 

Poza czarnym to nie polecam bo struktura dipa nie jest gladka po aplikacji... mialem czarne lusterka zrobioone dipem i slabo to wygladalo;) srebrny mat noe wiem jak bedzie wygladal... jak dip to czarny mat imho ;)  

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Ładniutka b7 [emoji108] przy okazji podeślesz linka do tej gałki z a3 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, dawid7737 napisał:

Ładniutka b7 emoji108.png przy okazji podeślesz linka do tej gałki z a3 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

http://allegro.pl/oryginalna-galka-mieszek-audi-a3-s-line-s3-chrom-i6753060947.html napisz na maila to może lepszą cenę Ci zrobi :decayed: 

Opublikowano
  • Autor

Jako, że dzisiaj była lepsza pogoda to postanowiłem spakować aparat i przewietrzyć trochę auto na trasie  :)

DSC09153c.jpg

DSC09154c.jpg

DSC09161c.jpg

DSC09162c.jpg

DSC09198c.jpg

DSC09199c.jpg

:hi:

Opublikowano

Mógłbyś się pokusić o foto do kalendarza ;)

Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Fajnie ;) Z czarną naklejką dalej bez problemu? ;)