Norbas Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 Nie lubię Cie Kiera rewelacja Wysłane z iPhone No, no. Ja słyszałem, że ktoś ma heble S4 na pokładzie Widziałeś? Wysłane z iPhone Mam swoich ludzi od tego ale mógłbyś się pochwalić bo jest kilka pytań odnośnie tego moda Wczoraj miałem kilka hamować za szwabkami i jak zwykle puchły jebaniutkie
cysiek18 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam! za***ista fura pytanie ode mnie nie dobija Ci tyl jak jest zaladowany ? Mysle sam nad kitem sportline i to mnie wlasnie zastanawia Napisze tak, zestaw letni nie sprawia zadnych problemow a lecialem juz zaladowany po dach. Co do zimowego zestawu to jak na razie jest spoko. Zobaczymy jak bede jechal na swieta Daj znać po świętach jak tak. Mam takie same koła i szukam do nich dystansów
vwbartus Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Weź zmień tą gałe bo się świeci jak psu ... :whistling:
Norbas Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 Weź zmień tą gałe bo się świeci jak psu ... :whistling: Nic mi nie mów tak w ogóle to szukam sponsora na gałe rs4
Animal Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Skurwesyn! Ty to wiesz jak człowieka zdołować przed świętami A tak poważnie to kiera wymiata i........daj znać jak by Ci się znudziła i chciał byś sprzedać za stófkę
cubasx Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kierka robi robote mam taka sama :) a co do galy to ja mam cos takiego i jest ok!
Norbas Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kierka robi robote mam taka sama :) a co do galy to ja mam cos takiego i jest ok! A4 S-line czy od A3 ?
cubasx Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kierka robi robote mam taka sama :) a co do galy to ja mam cos takiego i jest ok! A4 S-line czy od A3 ? A4 S-line oryginalna
cysiek18 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kierka robi robote mam taka sama :) a co do galy to ja mam cos takiego i jest ok! A4 S-line czy od A3 ? A4 S-line oryginalna Kto bogatemu zabroni. Nieźle to wygląda, ale cena też zaporowa jak za ori. Swoją drogą ciekawe czy ktoś próbował taką gałkę obszyć
Norbas Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kierka robi robote mam taka sama :) a co do galy to ja mam cos takiego i jest ok! A4 S-line czy od A3 ? A4 S-line oryginalna Fajna, fajna Swoją drogą ciekawe czy ktoś próbował taką gałkę obszyć Ktoś na forum obszywa. Poszukaj w dziale sprzedam Skurwesyn! Ty to wiesz jak człowieka zdołować przed świętami A tak poważnie to kiera wymiata i........daj znać jak by Ci się znudziła i chciał byś sprzedać za stófkę Kiedy na warsztacie będziesz coś robił? Może podjadę jak znajdę chwilkę
Animal Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 A to numeru do mnie nie masz? Obecnie "moja świątynia" przechodzi solidny remont więc grubszych prac nie wykonuję ale mimo wszystko zapraszam na bajerę
Norbas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) a co do galy to ja mam cos takiego i jest ok! Ty masz może nr samej gały ? A to numeru do mnie nie masz? Obecnie "moja świątynia" przechodzi solidny remont więc grubszych prac nie wykonuję ale mimo wszystko zapraszam na bajerę Niestety nie mam nr.... Cyknij mi na PW jak możesz Jest różnica Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Norbas
cubasx Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Takie cos bylo w opisie na niemeckim ebayu: 8E0863278DDTAV Edytowane 22 Grudnia 2016 przez cubasx
Animal Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 No różnica musi być ale co się dzieje przy 2400 obr/min?
Norbas Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Taki dolek zostal chociaz mozna bylo jeszcze powalczyc z Nm. Zapewne bedzie jeszcze okazja tak w ogole to nie czuc tego dolka...
instruktor83 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Norbert z montażem kierownicy były jakieś problemy? czy p&p? wszystkie przyciski działają na kierownicy?
Norbas Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wszystko prawie p&p, prawie bo kostke trzeba delikatnie obronić aby weszla w złącze taśmy;) podesle Ci zdjecia na pw z kostkami i złączem jak bedziesz chciał
Rekomendowane odpowiedzi