breed Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 chcialem w poniedzialek wtorek zakladac.
KENOiX Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 KENOiX, ile napompowales do 17" ? na pewno za mało
wypsiu Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja pomykam cały czas na letnich 18 bo nie opłaca mi się zakładać zimówek na troszkę śniegu i mrozu w grudniu i styczniu bo takie zimy są w Belgii.Ale na wyjazd do polski tym razem zaopatrzę się w zimówki bo w tamtym roku zaliczyłem Polską zimę na letnich
Lucek1973 Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 ja też już założyłem 18 ...225/40
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 tak obserwuje ten wątek i zastanawiam się - co on właściwie owocnego wnosi swoją obecnością ale pozostając w temacie - bo pewnie wszystkich to zainteresuje - zmieniłem 3 tygodnie temu
Korzeń Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 tak obserwuje ten wątek i zastanawiam się - co on właściwie owocnego wnosi swoją obecnością ale pozostając w temacie - bo pewnie wszystkich to zainteresuje - zmieniłem 3 tygodnie temu nic nie wnosi... a nie miales byc na wsi?
Aydaho Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tak obserwuje ten wątek i zastanawiam się - co on właściwie owocnego wnosi swoją obecnością ale pozostając w temacie - bo pewnie wszystkich to zainteresuje - zmieniłem 3 tygodnie temu nic nie wnosi... a nie miales byc na wsi? ???
Korzeń Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 na warszawskich pisales ze wyjezdzasz na weekend
Aydaho Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 na warszawskich pisales ze wyjezdzasz na weekend ??? coś pomieszałeś ... połamałem się trochę we czwartek więc raczej nie planowałbym wyjazdów
Korzeń Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 pewnie tak założylem dziś nowiutkie Bridgestony
Rekomendowane odpowiedzi