Makale Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak jak w temacie pokazują się takie dwa błędy. Wcześniej zakładałem też podobny temat, ale w międzyczasei aku padało i alternator i było sporo innych błędów. Teraz tylko te dwa się "wznawiają". Czasem coś jeszcze, ale to rzadko, wczoraj usuwałem wszystkie błędy i dziś tylko te dwa wróciły. Katalizator z tego co kojarzę nie był wymieniany, ani nic. Autko ma 198 tys przebiegu. (1-szy błąd). Czytałem też o "wypalaniu katalizatora" za pomocą vaga i lapka. Ktoś to robił jakaś konkretna istrukcja ? Fake. Chodziło o DPF'a Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Makale
daro84.pl Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 17522 to jest błąd drugiej sondy i też z tym mam problem. W następnym tygodniu wymienię na inną używkę i myślę że błąd zniknie
Makale Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak wymienisz to daj znać czy pomogło. EDIT: A może to być wina katalizatora ? (200tys już ma) Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Makale
daro84.pl Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wymiana drugiej sondy rozwiązała problem z błędem 17522
Makale Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Podziękował. Jeszcze jedna sprawa. Przy wywaleniu kata, którą sondę się wyłącza ?
Makale Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Podziękował. Sondy nie będę wymieniał skoro i tak ma być wyłączona.
Rekomendowane odpowiedzi