sampras Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Czy moze mi ktos na podstawie fotek i numeru vin napisac jaki mam typ klocka? ATE czy Lukas? vin: WAUZZZ8DZTA224347
Yelo Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Nr części 8D0698151A, tarcze 288x15 - widzę, że są niewentylowane...
sampras Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Bardzo dziekuje, chce kupic jakies klocki na allegro... nie wiem czy jak podam ten numer komus z aukcji to czy dobierze mi dobre klocki? czy moge jako wzor wyslac to zdjecie: http://asp.ge/uploads/optimal/jpg/10064.jpg a czy w moim modelu powinny byc wentylowane tarcze?
Yelo Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 W tych rocznikach były różne opcje (went/nwent). Najistotniejsza dla sprzedającego jest informacja o rozmiarze tarczy - 288x25mm
sampras Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 post wyzej napisales 288x15 a teraz 288x25 wiec jakie mam ja? w sklepach w ktorych bylem pytali mnie glownie o system: lukas czy ate, no a najlepiej jakbym mial klocek na wzor no ale niestety nie moge go wyjac bo mi jest potrzebny samochod. Czy foto ktore zamiescilem wyzej moze posluzyc jako wzor mojego klocka? chodzi glownie o mocowanie.
Dev Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 tarcze masz 288X15 zacisk ATE, ale musisz tez sprawdzic czy masz klocki z czujnikami po mojemy kup tez tarcze bo te co masz wyglądaja na bardzo "zmeczone" i nie warto zakładąc nowych klocków na szmelc
Rekomendowane odpowiedzi