olimpus104 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 http://picasaweb.gogle.pl/olimpus104 To link do zdjec,z moim autem .Audi a4 19tdi AFN 110.Auto z parzdziernika 98. Auto kupione w Niemczech.Jezdze nim od roku,wtym czasie troche w nim zmienilem. wszystkie szyby przyciemnione Lampy-przod;FK dzielone xenon-hidy-600 k alusy R16 Pozatym troche mniej istotnych,rzeczy;ramki na zegary,listwy wokol szyb,listwa na bagazniku. Srodek auta uzupelnia waska listwa chromowa,listwy sa umieszczone w miejscach z rantem zeby wygladalo to dosc porzadnie.niekazdy to lubi,ale w realu ludziom sie podoba.zawias zostawilem w spokoju-narazie.Teraz powiedzcie co otym aucie sadzicie,pozdrawiam;Olimpus
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ładna Na pewno masz rocznik 99 bo widzę ze miałeś zderzak i lampy przed liftu :?: Może na lato większy felunek by się przydał Mody na plus Dodaj opis i pochwal się co tam masz
olimpus104 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 rocznik koncowka 98-pierwsza rejstracja 99.Wyposazenie to; kierownica s4,klima,cd koncert,byl horus.srodek zadbany,podlokietniki.chyba pozatym standarcik.
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 To teraz już wszystko jasne Zrób fotki wnętrza
bero Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 no z chrom w srodku to przegiąłeś ostro, zdejmij jak najszbciej:D
hiena Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 chromek koło skrzyni biegów i radia jak dla mnie za***isty reszta faktycznie przesadzona Ładna pozdrawiam.
olimpus104 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 jak pisalem,w realu niezle to wyglada,nie jest to wieczne,jak mi sie znudza to zdejme. [br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 18:40_________________________________________________wrzucilem troche nowych fotek lepszej jakosci,zapraszam.
szybki34 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Nieźle się prezentuje, fajne lampy - też mam takie.
Rekomendowane odpowiedzi