FBI Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2015 To w takim razie skąd na wyświetlaczu info np o egt? U mnie nie ma bo nie mam vfiz, liczniki RS4 pokazuja tylko olej. Co do zdjęć filmów itd, będą bedą jak ogarnę i znjadę czas:)
davidlive Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Racja, to film danielsa Danielu wypowiedz się na temat działania tego ustrojstwa? jak nie tutaj to na PW FBI ten centralny icek troche jest niski, nie mogłeś np 230 wstawić? nawet większy by wszedł
tomekhxc Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To w takim razie skąd na wyświetlaczu info np o egt? wersja vfiz rozbudowana o dodatkowe opcje, nie ma tego w standardzie
daniels Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) z 260 Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez daniels
davidlive Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zle napisałem, chodziło mi o 320 albo więcej. Masz foto tego 260?? bo u mnie taki spokojnie wyrobi
FBI Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Zle napisałem, chodziło mi o 320 albo więcej. Masz foto tego 260?? bo u mnie taki spokojnie wyrobi Witaj z pewnych względów nie wkładałem większego, wolałem grubszy a niższy:) Tak z nowosci to przebudowuję układ chłodzenia na wydajnieszy, podczas ostatnich testów ugotowałem czujnik położenia wału, Na początku tematu dodałem filmik jak to jechało na hamowni, niestety nie docelowy (padła bateria) Odnośnie filmiku jak to jezdzi, jak uporam się z chłodzeniem i czujnikiem halla, będzie tutaj dodany. Ostatnio padły klocki w ceramice - 700€ wyglada tak: A tutaj mała atrakcja:) Który ładniejszy:)? Edytowane 6 Września 2015 przez FBI
Pucek Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Wkleisz kiedyś jakiś filmik np. 0-100 lub 0-200 jak to jedzie bo jak na razie to skończyło się na napinaniu i wklejaniu kwot w euro, taki lans?
FBI Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Wkleisz kiedyś jakiś filmik np. 0-100 lub 0-200 jak to jedzie bo jak na razie to skończyło się na napinaniu i wklejaniu kwot w euro, taki lans? Napisałem jak jest;) w pierwszym poscie masz filmik z hamowni
Pucek Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Wkleisz kiedyś jakiś filmik np. 0-100 lub 0-200 jak to jedzie bo jak na razie to skończyło się na napinaniu i wklejaniu kwot w euro, taki lans? Napisałem jak jest;) w pierwszym poscie masz filmik z hamowni A co na nim widać? nic, pokaż jakiś sprint z licznikiem w tle.
FBI Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Wkleisz kiedyś jakiś filmik np. 0-100 lub 0-200 jak to jedzie bo jak na razie to skończyło się na napinaniu i wklejaniu kwot w euro, taki lans? Napisałem jak jest;) w pierwszym poscie masz filmik z hamowni A co na nim widać? nic, pokaż jakiś sprint z licznikiem w tle. No coż skoro Ci to nie wystarczy:) filmik będzie spokojnie:)
H4mm3R Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 W końcu coś nowego odbiegającego od reszty się tu pojawiło. Graty za modyfikacje 2.0tdi i całej B7, choć nie które mi nie leżą ale to kwestia gustu
FBI Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 W końcu coś nowego odbiegającego od reszty się tu pojawiło. Graty za modyfikacje 2.0tdi i całej B7, choć nie które mi nie leżą ale to kwestia gustu Dziękuje za uznanie jednego z prekursorów B7:) myślę zę gusta są różne jedne bardziej chore inne mniej, myślę że opinia jest ważna ale ogółu.
michałswd Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Ooo tu sie dzieje widze ładnie Graty zapału Kolego bede sledził temat Edytowane 11 Września 2015 przez michałswd
FBI Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich Z powodu, przedłużających się prac nad układem napędowym, nie było okazji wykonać jeszcze odpowiednich filmików i fotek. Aktualnie prace zmierzają do uzyskania 400 koni wyłącznie na paliwie. Jeżeli ktos chciałby lub kogoś interesuje modifikacja swojego silnika 1.6 do 3,0 tdi w szczegolności 1.9/2.0 tdi na wersje wyscigowe bądz mocne streety, oferuje wzrost mocy od 200 do 500+ koni mechanicznych oraz do 1000Nm momentu obrotowego. Takie modyfikacje tylko u mnie, zainteresowanych proszę pisać PW. Myślę, do nowego roku ze wszystkim się uporam i coś Nakręcimy. Pozdrawiam
michałswd Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Czytam czytam i czytam ,mogłbys jakoś "rozszerzyć" opis modyfikacji mechanicznych dla tego silnika jak znajdziesz chwile czasu
FBI Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 Witaj Jest na PW Pozdrawiam WItam wszytkich zainteresowanych modyfikacjami, Dla wyjaśnienia, Ja nie udzielam korepetycji, tylko wykonuje modyfikację, więc proszę mnie nie pytać, jak się "TO" robi, albo wciskać kit, co się da albo nie da. Od teraz odpisuję tylko zdecydowanym osobom, które mówią czego chcą, wykładają kasę, zostawiają wózek, i odbierają kiedy gotowy. Pozdrawiam
szymeniu Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Idź opowiadać bajki dzieciom w przedszkolu. Chcesz mody robić ludziom, a nawet wykresu nie pokazałeś? Zejdź na ziemię bo pierwsze co się robi w takich sytuacjach to weryfikacja na asfalcie z innym mocnym autem, albo Racelogic najlepiej. Domyślam się, że żadnych czasów nie będzie bo byłaby co najmniej kompromitacja. Tu są ludzie którzy modyfikowali auta i wiedzą na co można liczyć Edytowane 12 Listopada 2015 przez szymeniu
FBI Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Idź opowiadać bajki dzieciom w przedszkolu. Chcesz mody robić ludziom, a nawet wykresu nie pokazałeś? Zejdź na ziemię bo pierwsze co się robi w takich sytuacjach to weryfikacja na asfalcie z innym mocnym autem, albo Racelogic najlepiej. Domyślam się, że żadnych czasów nie będzie bo byłaby co najmniej kompromitacja. Tu są ludzie którzy modyfikowali auta i wiedzą na co można liczyć Widzę, że masz jakiś problem natury przyrodzenia, i nie sr** mi w temacie, jak cię to nie interesuje, brakuje ci chyba jakiejs jeszcze banalnej V8 w opisie.
Rekomendowane odpowiedzi